• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

02.05.2024

21:09

Milojević posle osvajanja titule: Živimo za ovakve trenutke!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojević posle osvajanja titule: Živimo za ovakve trenutke!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je Crvena zvezda apsolutno zasluženo osvojila sedmu uzastopnu titulu prvaka države. On ističe da će, uprkos tome, ekipa igrati maksimalno ozbiljno u finišu sezone.

Crveno-beli su na svom stadionu savladali TSC sa 2:1 (0:0) u meču 3. kola plej-ofa Superlige Srbije i tako iskoristili poraz Partizana, koji je na svom terenu izgubio od Vojvodine.

Milojević je po završetku susreta ukratko za televiziju "Arena sport" analizirao današnji meč, kao i činjenicu da je Zvezda po 35. put u klupskoj istoriji prvak države.

Foto: Starsportphoto

Šampioni države: Fudbaleri Crvene zvezde

 

- Nije lako, želeo bih da čestitam navijačima, klubu, živimo za ovo, igramo za ovo... Stvarno je predivno, uoči hrišćanskog praznika. Bogu hvala, ponosan sam na ovaj klub, idemo dalje, to je to. Želeli smo da pobedimo odličnu ekipu, strašnu ekipu. Dobro smo igrali, sastavni deo igre su i greške, odigrali smo dobru utakmicu. Titula je apsolutno zaslužena, ali posao nije završen. Čeka nas težak posao do kraja prvenstva, a onda i finale Kupa. Želeo bih da čestitam Srbima najveći praznik - poručuje Vladan Milojević.

Kako kaže, ekipa će igrati maksimalno ozbiljno u preostalim mečevima Superlige, iako oni neće imati preterani rezultatski značaj.

- Mene jako dobro znaju igrači, nikad nikom nisam nešto poklonio. Sigurno će biti prostora za neke nove igrače, ali svaku utakmicu ćemo gledati kao najbitnije, svaku utakmicu igraćemo na maksimali - dodaje Milojević.

Foto: Starsportphoto

Žarko Lazetić i Vladan Milojević

 

Sa druge strane, Žarko Lazetić, trener TSC-a, čestitao je crveno-belima na tituli prvaka države.

- Čestitam Zvezdi na tituli i pobedi. Bili su bolji od nas, prošli put je bilo nerešeno. Bili smo dobri, falilo nam je dosta igrača, pokušavali smo, golove smo primili naivno. Osim na kraju prvog poluvremena, bili smo dobri. To je Zvezda, čestitam im na pobedi i tituli - kaže Lazetić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12