• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

08.05.2024

17:30

Kraj! Minimalac Zvezde u Lučanima! (VIDEO+FOTO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Kraj! Minimalac Zvezde u Lučanima! (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost iz Lučana na gostovanju 1:0 u okviru 34. kola Superlige Srbije.

Gol odluke postigao je kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović u 68. minutu.

Crveno-beli su već obezbedili sedmu uzastopnu titulu, a u sudaru sa Lučancima ostvarili su 28. pobedu ove sezone u prvenstvu.

 

MLADOST (L) - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)

 

Lučani.

Strelac: Dragović u 68. minutu.

Stadion: FK Mladost

Sudija: Stefan Jeknić.

Žuti kartoni: Andrić, Tumbasević (Mladost)

MLADOST (L): Stamenković – Andrić, Milošević (od 74. Divac), Joksimović - Varjačić, Pejović, Tumbasević, Udovčić (od 74. Udovičić) – Žunić (od 75. Alempijević), Veličković – Bojić (od 46. Silue).

Trener: Nermin Useini.

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Mimović, Điga (od 67. Milunović), Dragović, Radojević (od 56. Hvang)– Mijailović – Katai (od 78. Ndijaje), Kanga, Šljivić (od 56. Ivanić), Olajinka – Sremčević (od 56. Kraso)

Trener: Vladan Milojević

 

 

 

TOK MEČA:

DRUGO POLUVREME

KRAJ! Pobeda Crvene zvezde u Lučanima!

90. minut - Igraće se još tri minuta. 

87. minut - Olanjinka je dobro ubacio loptu, Ndijaje pokušao atraktivno, ali se Stamenković ispružio koliko je dug i sprečio gol.

79. minut - Tek što je ušao u igru Ndijaje je sam sebi napravio šansu, ali je loše šutirao. Minut kasnije, Ndijaje je imao još jednu priliku, ali se ovoga puta istakao Stamenković.

68. minut - GOOOOOOL - 0:1 Dragović! Kraso je centrirao, Milunović skočio, a onda je lopta pogodila Aleksandra Varjačića u ruku i verovatno bi bio penal da se lopta nije odbila pravo do Dragovića, koji je zatresao mrežu.

65. minut - Najbolja šansa za Mladost. Rezervista Silue je mlako šutirao u Glazera sa desetak metara.

57. minut - Zvezda je sada bila najbliža vođstvu. Kraso pogađa stativu.

Foto: Starsportphoto

 

47. minut - Glazer dribla napadača Mladosti i genijalno ga izbacuje iz igre. Na kraju je sve ispalo atraktivno, ali je sve bilo i rizično. 

46. minut - Nastavljena utakmica u Lučanima.

 

 

 

 

45+1. minut - Kraj poluvremena. 

42. minut - Katai je izveo slobodan udarac i pogodio živi zid.

30. minut - Kanga je sam sebi napravio dobru poziciju na oko 20 metara od gola, ali je šut bio neprecizan.

27. minut - Napad Lučanaca koji je obećavao i dosad najzanimljiviji trenutak pred golom gostiju. Udovičić je snažno šutirao sa leve strane, ali je odlično intervenisao Glazer, loptu je "izboksovao" u polje.

Foto: Starsportphoto©

 

20. minut - Inicijativa na strani crveno-belih, ali bez pravih šansi. 

11. minut - Uzvraća Zvezda preko Šljivića, a šut je oprobao i Kanga. Lopta ide preko gola. 

9. minut - Zvezda je krenula napadački, ofanzivno, ali ne da se ni Mladost. Posle šuta Veličkovića i Joksimović je poslao loptu preko gola. 

Foto: Starsportphoto©

 

4. minut - Prvi dobar napad za domaće, to uopšte nije izgledalo loše. Veličković je snažno šutirao, ali preko gola. 

1. minut - Utakmica je počela, sa centra su krenuli fudbaleri Crvene zvezde koji igraju u belim dresovima.

 

 

 

 

UŽIVO: 

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

18.29 - Kakva scena na stadionu u Lučanima, igrači Mladosti su napravili špalir u čast crveno-belih, koji su u prošlom kolu obezbedili sedmu uzastopnu titulu. Istovremeno, Ivan Milošević igra poslednji meč u karijeri. Uručen mu je uramljeni dres, a dobio je prigodan poklon i od fudbalera Zvezde.

18.10 - Golman Lučanaca Saša Stamenković nekada je bio uzdanica crveno-belih među stativama:

-  Svakako da respektujemo crveno-bele, ali to nas neće obeshrabriti i sputati da odigramo kvalitetno, pre svega sa neskrivenom željom, da svi prisutni budu zadovoljni utiscima na kraju meča. Zvezdinom u igračkom kadru ima mnogo izuzetnih individualaca. Brza i iznad svega ofanzivna igra rivala neminovno će zahtevati da budemo stalno  maksimalno koncentrisani. Uslov za uspeh je i gotovo besprekorno ispunjavanje taktičkih dogovora. Na kraju, za iznenađenje je potrebno i da velika doza sreće bude naš saveznik.

17.50 - Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je ovako najavio meč:

- Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti. Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako treba da razmišljamo, fokusirani smo. Uvek je lepo videti ispunjene tribine i da su tu naši navijači, koji nam daju vetar u leđa.

17.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog uživo meča Mladost Lučani - Crvena zvezda na portalu Informer.rs.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija