• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

12.05.2024

17:45

KRAJ: Zvezda savladala Radnički!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KRAJ: Zvezda savladala Radnički!

Podeli vest

Uživo pratite meč petog kola plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i kragujevačkog Radničkog.

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI 1923   3:2 (3:2)

 

Strelci: Ndijaje 19, 29, Hvang 35 - Đurić 24, Sali 38

Žuti karton: Spajić (Crvena zvezda), Dadić (Radnički)

Grad: Beograd

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Nenad Minaković

Crvena zvezda: Glazer - Mijailović, Dragović, Spajić, Rodić - Hvang, Stamenić (od 57. Šljivić) - Ivanić (od 74. Katai), Kanga (od 57. Mimović), Olanjinka - Ndijaje (od 74. Kraso) 
Trener: Vladan Milojević

Radnički 1923: Leković - Šerbečić, Vidović (od 45. Aleksić), Dadić (od 45. Pecelj), Mitrović - Ćosić (od 45. Milošević), Đurić (od 67. Bukmira) - Gluščević, Vidosavljević, Sali (od 67. Bevis) - Ivelja
Trener: Feđa Dudić

 

TOK MEČA:

DRUGO POLUVREME

90. minut - Još tri minuta nadoknade...

Foto: Starsportphoto

 

86. minut - Opsada Zvezdinog gola, želi Radnički da dođe do izjednačenja, ali za sada dobro reaguje odbrana crno-belih. 

83. minut - Preti Radnički, dva puta je morao da reaguje Aleksandar Dragović, mnogo sreće za Zvezdu. 

80. minut - Nova prilika za Crvenu zvezdu, pokušali su Katai i Kraso, ali se snašao dobro Stojan Leković. 

74. minut - Menja i Vladan Milojević, na terenu su Katai i Kraso. 

71. minut - Nove izmene u sastavu Radničkog, na terenu su Bukmira i Bevis. 

66. minut - Pokušavaju gosti da uhvate priključak, ali dobro deluje poslednja linija Zvezde. 

Foto: Starsportphoto

 

60. minut - Zanimljiv pokušaj Ognjena Mimovića sa desnog boka. Mladi defanzivac iskoristio je pas Olanjinke, dobro je reagovao Leković, ostaje 3:2. 

57. minut - Menja i Vladan Milojević, na terenu su Jovan Šljivić i Ognjen Mimović, a na klupu se sele Kanga i Stamnić. Jasno je da će Srđan Mijailović sada zaigrati u sredini terena. 

53. minut - Bilo je i očekivano da će ritam utakmice opasti na startu drugog poluvremena. Nešto opreznije igra Zvezda budući da je Radnički kaznio sve greške srpskog šampiona. 

49. minut - Izgledao je dobro nalet Crvene zvezde sa desne strane, ponovo je Olanjinka bio u centru pažnje, ali je Marko Stamenić prekasno izašao iz ofsajda... 

46. minut - Počinje drugi deo igre... Trostruku izmenu pravi Feđa Dudić, na terenu su Milošević, Pecelj i Aleksić, dok su u svlačionici ostali Ćosić, Vidović i Dadić. 

PRVO POLUVREME

45. minut - Kraj prvog poluvremena na "Marakani"! 

44. minut - Vratio se Olanjinka na teren i odmah zadao nove muke odbrani Radničkog, ovoga puta u saradnji sa Hvangom. Mnogo problema imaju Kragujevčani po desnoj strani. 

Foto: Starsportphoto

 

41. minut - Potencijalni problem za Crvenu zvezdu pošto se na povredu žali Piter Olanjinka. Ostao je Nigerijac na travi nakon duela sa Dadićem i pitanje je da li će biti u stanju da nastavi utakmicu. 

38. minut - GOOOOOOOOL! Šta se dešava na "Marakani"!? Goleada... Vižđi Sali vraća Radnički u igru. Francuski internacionalac pokupio je odbitak nakon reakcije Uroša Spajića i matirao nemogućnog Glazera - 3:2!

35. minut - GOOOOOOOL! Deli Piter Olanjinka asistencije, još jednom je Nigerijac napravio ogroman višak po desnoj strani i poslao povratnu loptu na koju je naleteo Hvang i poslao je iza leđa Lekovića - 3:1!

33. minut - Nova opasnost pred golom Stojana Lekovića! Mirko Ivanić je ukrao loptu Šerbečiću, potom fintom izbacio Vidovića, ali je njegov udarac blokirao jedan od defanzivaca Radničkog. 

29. minut - GOOOOOOOOL! Ponovo vodi Zvezda i ponovo je strelac Šerif Ndijaje! Ovoga puta je Senegalac bio najviši u kaznenom prostoru nakon centaršuta Pitera Olanjinke - 2:1!

27. minut - Izuzetan tempo na "Marakani", pršti na sve strane. Sada je Im Beom Hvang oprobao svoj udarac sa distance, ali lopta odlazi preko gola. 

Foto: Starsportphoto

 

24. minut - GOOOOOOOL! Ekspresan odgovor Kragujevčana, Vasilije Đurić poravnava rezultat na "Marakani". Gluščević je pobegao Rodiću i savršeno asistirao napadaču Radničkog - 1:1. 

19. minut - GOOOOOOOL! Svemu je prethodila požrtvovana reakcija Srđana Mijailovića koji je oduzeo loptu Vidoviću, a potom proigrao Senegalca pred kojim je bio lakši deo posla - 1:0. 

12. minut - Prvi žuti karton na utakmici. Levi bek Radničkog Dadić s leđa je povukao Ivanića i opravdano dobio javnu opomenu.

8. minut - Ivanić pokušava, mali problemi za Lekovića, ali ipak je uspeo da ukroti loptu.

6. minut - Uzvraćaju Kragujevčani. Gluščević šutira iskosa iz "šesnaest" pored gola, Dragović je bio ispred njega. 

2. minut - Stamenić pokušava sa preko 25 metara po zemlji, golman Leković krajnjim naporom loptu skreće u korner. 

1. minut - Utakmica je počela. Sa centra su krenuli fudbaleri Crvene zvezde.

 

UŽIVO

PRE MEČA

17:59 - Pun hvale na račun narednog rivala bio je trener Crvene zvezde - Vladan Milojević. 

- Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, jer igraju konstantno dobro i ne osciliraju. Imaju prepoznatljiv stil igre od kog ne odustaju, uz sijaset brzih i zanimljivih fudbalera u timu. Ipak, mislim da treba obratiti pažnju na čitav njihov tim, zaista imaju duh i energiju, bodre se međusobno. Što se tiče rezultata iz prethodne utakmice protiv Radničkog, desilo se tako, a sutra je novi meč - rekao je Milojević u najavi meča. 

17:53 - Oba puta ove sezone Crvena zvezda je bila bolja od Radničkog. U Kragujevcu su crveno-beli slavili sa 3:0, dok je pre dva meseca na "Marakani" četa Vladana Milojevića bila još ubedljivija - 5:0. 

17:45 - Dobro došli na lajv prenos utakmice petog kola plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i kragujevačkog Radničkog. Sve detalje sa ovog meča možete uživo pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija