• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

15.05.2024

14:04

Zvezda naciljala pojačanje u Iranu! Vezista blizu "Marakane"

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda naciljala pojačanje u Iranu! Vezista blizu "Marakane"

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde zainteresovani su za iranskog fudbalera Mohamađavada Hoseinehada (20), saznaje Informer.

Reč je o fudbaleru Sepahana, kluba iz prvog ranga izraelskog fudbala, koji je prošao sve mlađe kategorije, a onda dogurao i do prvog ranga takmičenja u leto 2022. godine. Prema rečima našeg izvora iz kluba, odavno je Iranac na radaru skauting službe sa "Marakane" i ne bi bilo iznenađenje da pojača crveno-bele.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by فن پیج محمد جواد حسین نژاد (@mohammadjavad_hosseinnejad_fan)

 

- Tačno je da smo se raspitivali o tom igraču. Uglavnom smo dobre stvari čuli o njemu, ali nije on igrač koji bi odmah bio pojačanje za Crvenu zvezdu. Ako bi i došao, od njega bi se očekivalo da zaigra recimo sledeće sezone. Ukoliko se bude pravilno razvijao, mogao bi da napravi veliku karijeru, barem su takve prognoze onih koji ga dobro poznaju - rekao je naš izvor iz kluba.   

Hoseinehad je ove sezone na 22 meča dao dva gola uz pet asistencija u svim takmičenjima. On ima ugovor do leta 2027. godine, tako da bi Zvezda sigurno morala d aplati neko obeštećenje, za koje je pretpostavka da ne bi bilo veliko. 

 

 

Crveno-beli su i ranije dovodili igrače za koje su verovali da mogu da budu dobri u budućnosti i na kojima bi u perspektivi moglo da se zaradi. Bilo je i pogodaka, poput Iraklija Azarova, mada je on došao kao poluafirmisan igrač. Bilo je i promašaja poput Nemanje Motike, za kojeg je Zvezda pritom izdvojila višemilionsko obeštećenje.

Svakako će ovog leta biti akcenat na afirmisanim pojačanjima, dovedenim da prave razliku i pojačaju tim za Ligu šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija