• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2024

17:38

Biće ispitano 11 svedoka povodom napada na Lazarevića!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Biće ispitano 11 svedoka povodom napada na Lazarevića!

Podeli vest

Tužilac 3. OJT u Beogradu se izjasnio da se obavi razgovor sa svedocima i to jednim igračem KK Partizan i 9 igrača KK Crvena Zvezda i jednim njihovim trenerom.

Incident pred treći meč finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana u kom je igrač crno-belih Džejms Naneli udario i povredio košarkaša iz suparničkog tabora Stefana Lazarevića potresao je Srbiju.

Iz PU navode da su već obavljeni razgovori sa sportskim direktorima klubova, a da će svi svedoci incidenta dati izjavu povodom toga.

"Već je obavljen razgovor sa sportskim direktorom KK Partizan u vezi pozivanja igrača kojim prilikom se isti izjasnio da igrač nije u prilici da se odazove odmah pozivu. Takođe razgovarano je sa sportskim direktorom KK Crvena Zvezda koji se izjasnio da uzimajući u obzir važnost utakmice, svim igračima je naloženo da isključe mobilne telefone kako bi se  psihički pripremali i odmarali za navedenu utakmicu, a da će ih videti na planirano okupljanje ispred Crown plaze pre polaska na utakmicu i da im se tada može saopštiti da je potrebno da pristupe u PS", navode iz policijske uprave  grada Beograda

Dalje se navodi da je tužiocu predočeno da se po završetku večerašnje utakmice obavi  razgovor sa svim učesnicima događaja. 

"Navedeno je predočeno tužiocu  3. OJT u Beogradu koja je u telefonskom razgovoru izdala usmeni nalog komandiru PI Novi Beograd 1 da se nakon završetka utakmice ukoliko sve protekne bez problema uruči poziv svim učesnicima događaja radi obavljanja razgovora dana 20.05. 2024 godine, a ukoliko bude problema na utakmici izdat je usmeni nalog komandiru PI Novi Beograd 1 da se svi svedoci dovedu odmah nakon utakmice u PS Novi Beograd, radi obavljanje razgovora.  Naneli je pristupio sa advokatom i prevodiocem u PS Novi Beograd. Lekar se nije izjasnio o stepenu povreda Lazarevića - najverovatnije LTP.  Pristupio nakon povreda u PS", naveli su iz PU za grad Beograd.

Foto: Privatna arhiva

Izveštaj lekara povodom povrede Stefan Lazarevića

 

Sledi obavljanje razgovora na okolnosti događaja sa Nanelijem i Lazarevićem u PS Novi Beograd. Tužilac se izjasnio da će dati konačnu  kvalifikaciju nakon obavljenih razgovora sa svim svedocima. 
 

Svedoci događaja: igrači KK CZ
1.Trej Tomkins,
2.Dejan Davidovac,
3.Dalibor Ilić,
4.Luka Mitrović,
5.Džoel Bolomboj,
6.Majk Tobi,
7.Branko Lazić,
8.Miloš Teodosić,
9.Rokas Giedraitis,
10. kondicioni trener KK CZ Igor Tomašević.

KK Partizan
1.Džejžs Smit


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija