• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

23.05.2024

14:52

Poznat Zvezdin tim za KLS! Sferopulos otpisao ove strance, tu su i novi igrači!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Poznat Zvezdin tim za KLS! Sferopulos otpisao ove strance, tu su i novi igrači!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je spisak igrača za nastup u Košarkaškoj ligi Srbije.

Trener Zvezde Janis Sferopulos opredelio se za 15 košarkaša, 12 seniora i tri juniora, a kao što je poznato, grčki stručnjak morao je da odabere četiri stranca koja će igrati i četiri koji neće biti u timu, s obzirom na propozicije takmičenja.

U sastavu Zvezde neće biti Džavonte Smart, Fredi Gilespi, povređeni Adam Hanga i Majk Tobi. Stranci koji će nastupiti u završnici takmičenja su Jago Dos Santos, Rokas Gedraitis, Džoel Bolomboj i Trej Tompkins.

Foto: starsport

KK Zvezda

 

Ostali članovi tima su Stefan Lazarević, Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Branko Lazić, Dalibor Ilić, Nemanja Nedović, Nikola Topić, Relja Radovanović, Andrej Kostić i Stefan Marjanović.

Zvezda je u nedelju osvojila ABA ligu pošto je u finalnoj seriji savladala Partizan sa 3:0, a u polufinalu KLS protivnik će joj biti FMP iz Železnika. Prvi meč na programu je sutra od 20.30 u "Pioniru".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26