• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

24.05.2024

09:15

Šok na "Marakani"! Transfer Bukarija bio gotov, a onda se pojavio menadžer iz Gane!

Tanjug/AP

Crvena zvezda

Šok na "Marakani"! Transfer Bukarija bio gotov, a onda se pojavio menadžer iz Gane!

Podeli vest

Zastoj u transferu Osmana Bukarija u Ameriku! Čelnici Crvene zvezde dogovorili su transfer krilnog napadača Osmana Bukarija u Ostin iz Teksasa za sedam miliona evra, ali se pojavio menadžer koji kvari posao, saznaje Informer.

Crveno-beli su se dogovorili sa Amerikancima u vezi sa svim detaljima saradnje, kada je iznenada juče u klub došao sam Bukari i rekao da je tu njegov menadžer iz Gane i da želi da razgovara sa ljudima u klubu. Prema rečima našeg izvora, taj čovek iz Gane koji se predstavio kao menadžer rekao je da samo on polaže pravo na igrača i tražio je celokupnu proviziju od transfera samo za sebe.

Foto: Starsportphoto

 

- Transfer igrača je bio dogovoren i ljudi iz kluba imali su u planu da deo provizije ustupe našem menadžeru Ivici Pavloviću, koji je u izvesnoj meri vodio računa o Bukariju u Srbiji. Ostatak je trebalo da ide u Zvezdinu kasu. Međutim, pojavio se čovek koji tvrdi da je Bukarijev menadžer, ali došao je tek pošto je čuo za transfer u Ameriku. On nije želeo ni sa kim da pregovara, već je tražio celu proviziju za sebe - objasnio je naš izvor.

Rukovodstvu Zvezde to se nije dopalo, jer za sve ovo vreme otkako je brzonogi napadač na "Marakani", menadžer iz Gane nijednom nije došao u klub. Zbog celokupne zbrke, izvršen je pritisak na igrača da kaže da hoće da ostane u Zvezdi.

- Bukari je rekao da ne ide. Za sada ostaje na „Marakani“. Ipak, ništa nije gotovo. Veliki posao je u igri, sve strane će verovatno biti zainteresovane da se dogovore, da pronađu kompromis i da bude dobro i klubu i igraču i svima onima koji polažu pravo na njega. Narednih dana problem bi trebalo nekako da bude rešen - zaključio je naš izvor.

Foto: Starsportphoto

 

Bukari je još zimus želeo da ide u Ameriku, kada je za njega bio zainteresovan Čikago. Cifra koja je tada spomenuta sa "Marakane" bila je deset miliona evra, ali je uprava srpskog šampiona procenila da je važno da igrač ostane, kako bi doprineo osvajanju nove titule. To se i desilo. Zvezda je osvojila i prvenstvo i Kup i Bukari je dobio odrešene ruke. 

Papirologija svakako nije gotova, mada je napravljen dogovor i na relaciji klub - klub i na relaciji igrač - klub. Nema dileme da je svima u interesu da se novonastala situacija razreši i da Bukari ode u MLS ligu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26