• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

24.05.2024

16:13

Kraj velike ere na "Marakani" - Dragović odlazi iz Zvezde!

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

Kraj velike ere na "Marakani" - Dragović odlazi iz Zvezde!

Podeli vest

Iskusni štoper oprostio se od crveno-belog dresa, karijeru nastavlja u Austriji iz Beča!

Nakon višemesečne sage dileme više nema - Aleksandar Dragović na kraju sezone napušta Crvenu zvezdu. Iskusni štoper rešio je da podigne sidro i ode sa "Marakane" pošto će karijeru nataviti i, izvesno je, završiti u dresu bečke Austrije. 

Foto: Starsportphoto

 

Želeo je srpski šampion da dogovori produžetak saradnje sa kapitenom, ali čelnici kluba nisu uspeli. Želja bivšeg reprezentativca Austrije da se vrati u matički klub bila je previše jaka. Dragović je svoju odluku saopštio rukovodiocima Zvezde na sastanku.

- Hvala Crvenoj zvezdi na izuzetnoj ponudi i na svemu što mi je dala. Veoma mi je teško, ali doneo sam odluku u dogovoru sa porodicom da se vratim u Austriju - rekao je Aleksandar Dragović.

Iskusni štoper je na "Marakanu" stigao 2021. godine kao slobodan igrač. Za to vreme, deklarisao se kao jedan od najboljih u 21. veku koji je poneo crveno-beli dres. Tokom prethodne tri sezone odigrao je 135 utakmica za Zvezdu, upisao je sedam golova i tri asistencije, a nakon odlaska Milana Borjana postao je kapiten. 

"Aleksandar Dragović, aktuelni kapiten Crvene zvezde će se sutra protiv Čukaričkog oprostiti od voljenog kluba. Tu odluku je danas na prijateljskom sastanku saopštio upravi", saopštila je Crvena zvezda na zvaničnom sajtu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija