• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

27.05.2024

17:30

KRAJ: Zvezda u finalu KLS-a!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KRAJ: Zvezda u finalu KLS-a!

Podeli vest

Uživo pratite drugi meč polufinalne serije Košarkaške lige Srbije između FMP-a i Crvene zvezde.

FMP - CRVENA ZVEZDA   75:98 (13:24, 17:26, 28:22, 17:26)

Grad: Beograd
Dvorana: FMP Arena
Sudije: Jevtović, Vesković, Arsenijević

FMP: Votson, Živanović, Rebec, Subotić, Roberts, Stepanović, Šaranović, Simović, Gagić, Novak, Kuzmić, Gašić
Trener: Saša Nikitović

CRVENA ZVEZDA: Lazarević, Teodosić, Tompkins, Davidovac, Mitrović, Lazić, Ilić, Nedović, Gedraitis, Kostić, Dos Santos
Trener: Janis Sferopulos

 

UŽIVO

ČETVRTA ČETVRTINA

40. minut - KRAJ! Zvezda je u finalu KLS-a, zakucava Katić za konačnih 75:98!

40. minut - Lep potez Gagića na jednoj strani, ali još lepši Kostića na drugoj. Zvezdin biser pogađa uz faul i koristi dodatno bacanje - 75:96!

39. minut - Poeni za Andreja Kostića, prvi večeras,  za Zvezdinih +20 - 73:93!

38. minut - Četiri vezana promašaja FMP-a, sve je gotovo u Železniku - 71:90!

36. minut - Nastavlja da rešeta Jovan Novak iz svih pozicija, ali vraća Teodosić - 69:89!

35. minut - Laki poeni za Gedraitisa, a potom nakon greške FMP-a i za Jaga Dos Santosa u kontri - 65:86!

34. minut - Deluje da se u ovim momentima igra bez odbrana, obe ekipe pogađa iz svih pozicija - 65:82!

33. minut - Trojka Treja Tompkisa za Zvezdinu seriju 7:0, deluje da crveno-beli rešavaju pitanje pobednika u Železniku - 61:79!

32. minut - Seriju FMP-a prekida pogotkom sa poludistance Miloš  Teodosić, a potom dobra odbrana Zvezde i laki poeni za Mitrovića u kontri - 61:76!

Foto: Starsportphoto©

 

31. minut - Otvara Kuzmić svojim poenima poslednji kvartal pošto je zakucao pored Luke Mitrovića i to uz faul. Iskusni centar ne koristi dodatno bacanje - 61:72!

TREĆA ČETVRTINA

30. minut - Kraj trećeg perioda, "panteri" su uspeli da umanje prednost Zvezde, ali još uvek imaju osetan zaostatak - 58:72!

29. minut - Daleko bolje izdanje FMP-a u drugom poluvremenu, sada lake poene beleži Šaranović ponovo u kontri - 56:70!

28. minut - Izvanredna rola Novaka u trećoj deonici, sada je umesto da upiše nove poene na tacni poslužio Šaranovića, ali slaba uteha za FMP budući da uz faul pogađa Mitrović i koristi dodatno bacanje - 54:70!

27. minut - Natavlja seriju Jovan Novak, ali odgovara još jedom trojkom Nedović - 49:67!

26. minut - Nakon tajm-auta Janisa Sferopulosa trojku pogađa Nemanja Nedović i odbija nalet "pantera" u Železniku - 47:64!

25. minut - Devet vezanih poena za Jovana Novaka, plejmejker FMP-a sada je najefikasniji na meču, ali Zvezda uspešno održava svoju prednost preko Nedovića i Mitrovića - 45:61!

24. minut - Kratko je trajala letargija Zvezde, četvrtu trojku pogađa Jago Dos Santos i tera Nikitovića da reaguje tajm-autom - 36:57!

23. minut - Kuzmić poentira uz faul Jaga Dos Santosa i pogađa dodatno bacanje - 36:54. Nije Sferopulos zadovoljan kako je njegova ekipa otvorila drugo poluvreme...

22. minut - Jago Dos Santos je prvi dvocifreni košarkaš večeras, Brazilac pogađa sa poludistance, ali vraća na drugoj strani Jovan Novak - 33:54!

Foto: Starsportphoto©

 

21. minut - Ponovo četvrtina počinje penalima koje je realizovao Luka Mitrović - 30:52!

DRUGA ČETVRTINA

20. minut - Za kraj prvog poluvremena dva slobodna bacanja pogađa Branko Lazić. Crveno-beli na odmor odlaze sa +20 - 30:50!

19. minut - Koristi domaćin bonus Zvezde i dolazi do novih poena sa linije penala - 27:46!

18. minut - Vezuje FMP nekoliko dobrih napada i tera Sferopulosa na tajm-aut iako je Zvezda uspešno odgovarala istom merom - 25:46!

17. minut - Još penala za "pantere", sada je slobodna bacanja iskoristio Šaranović, ali na drugoj strani sa poludistance je precizan Miloš Teodosić - 23:42!

16. minut - Ne uspeva FMP da pronađe rešenje za raspoložen Zvezdin napad, sada je Teodosić na tacni poslužio Mitrovića, prethodno je dva penala pogodio Roberts - 21:40!

15. minut - Devet vezanih poena za Teodosića koji pogađa tri trojke uzastopno, uspeva da mu odgovori Šaranović, ali slaba uteha za "pantere" budući da već imaju ogroman zaostatak - 19:38!

13. minut - Raste prednost Crvene zvezde, trojku sada pogađa i Nemanja Nedović - 16:32!

Foto: Starsportphoto©

 

12. minut - Serija Gedraitisa! Litvanac pogađa trojku u tranziciji i tera Sašu Nikitovića da reaguje tajm-autom - 16:29!

11. minut - Jovan Novak pogađa trojku na startu drugog perioda na isteku napada, ali uzvraća na drugoj strani Rokas Gedraitis - 16:26!

PRVA ČETVRTINA

10. minut - Uspeva FMP da smanji prednost crveno-belih u finišu prvog perioda. Prvo je pod košem bio precizan bio Kuzmić, a potom penal pogađa Matic Rebec, ali odgovara Zvezda preko Ilića i Tompkinsa - 13:24!

9. minut - Ponovo se Ilić upisuje u listu strelaca pošto je centar Zvezde pogodio jedan penal nakon faula Šaranovića. Prethodno je polovičan sa linije slobodnih bacanja bio Simović - 10:20!

8. minut - Lagani poeni za Dalibora Ilića koji je ušao na parket umesto Davidovca - 9:19. 

7. minut - Nastavila se serija Zvezde pošto je Teodosić pogodio dva penala, ali prekida je u narednom napadu Jovan Novak koji pogađa prvu trojku za FMP - 8:17!

6. minut - Treća trojka Jaga Dos Santosa! Ostao je Brazilac sam nakon asitencije Teodosića i još jednom pocepao mrežicu, Zvezda je već na +10 - 5:15!

Foto: Starsportphoto©

 

5. minut - Ušao je Miloš Teodosić na parket, uzeo šut i pogodio. Na drugoj strani polovičan učinak Robertsa sa linije penala - 5:10!

4. minut - Još jednom je pukla odbrana FMP-a, ponovo to koristi Jago Dos Santos i novu trojku u Železniku - 4:8. Usledila je nova greška "pantera" te će crveno-beli imati šansu da uvećaju svoju prednost na startu utakmice. 

3. minut - Trojka za Jaga Dos Santosa kao odgovor na lake poene Ognjena Kuzmića pod Zvezdinim košem - 4:5!

2. minut - Nakon dva loša napada, prve poene za FMP večeras postiže Roberts sa sa linije penala - 2:2. 

1. minut - Utakmica je počela, prvi napad za Crvenu zvezdu pošto je loptu pokupio Branko Lazić. Odmah sa niskog posta napada Dejan Davidovac i pogađa pod košem za 0:2. 

Pre meča

17:34 - Pobedom u Železniku, izabranici Janisa Sferopulosa izborili bi mesto u finalu Košarkaške lige Srbije, a samim tim i šansu da sa tri trofeja okončaju uspešnu sezonu. 

17:30 - Dobro došli na lajv prenos drugog meča polufinalne serije između FMP-a i Crvene zvezde. Sve detalje sa ove utakmice uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 4 nedelje

AHAHHAHAHAHA OVO JE CIRKUS FMP I PROTIV FMPII HAHHAHAHAHHAHAHAHA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija