• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

08.06.2024

12:16

Svesrpski sabor i na "Marakani"! Zvezda potpisala ugovor o saradnji sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva! (FOTO/VIDEO)

Informer

Crvena zvezda

Svesrpski sabor i na "Marakani"! Zvezda potpisala ugovor o saradnji sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Šampion Srbije, fudbalski klub Crvena zvezda, potpisao je danas ugovor o saradnji sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva, a ceremonija je upriličena na najvećem srpskom stadionu "Marakani".

Svečani događaj na stadionu crveno-belih počeo je u podne, a tokom dana ugovore o saradnji potpisaće FK Partizan sa Rudarom iz Prijedora, odnosno FK Vojvodina sa Borcem iz Banjaluke.

Ovim povodom oglasio se generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

- Zvezda je ponosna što učestvuje u Svesrpskom saboru. Zvezda je simbol srpstva, bila i biće. Potpisali smo sporazum sa našim prijateljima iz FK Slavija iz Istočnog Sarajeva. Uvek smo imali lepu saradnju. Odigrali smo utakmicu povodom 100 godina postojanja kluba iz Sarajeva. Malo je poznato da je porodica Karađorđević osnovala klub. Zajedno sa narodom u Republici Srpskoj slavimo duplu krunu. Ponosni smo na uspehe na sportskom terenu, ali i zbog toga što većina građana Republike Srpske navija za Zvezdu i pruža nam podršku - poručuje Terzić.

 

Zvezdin direktor kaže da će saradnja biti sve intenzivnija.

- Nastavićemo razgovor sa našim prijateljima i posle svečanog dela. Voleo bih da se saradnja ogleda u pogledu omladinske škole i usavršavanja trenera. Zvezda je klub za koji navija preko pet miliona ljudi, oni su se identifikovali sa pobednikom. Obaveza nam je, kao najvećem klubu, da pomognemo gde možemo - dodaje Terzić.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija