• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

27.06.2024

15:52

Preokret! Ništa od povratka u Austriju, Dragović opet u crveno-belom, ali ne u Zvezdi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Preokret! Ništa od povratka u Austriju, Dragović opet u crveno-belom, ali ne u Zvezdi!

Podeli vest

Propao povratak u matični klub, sada je najbliži potpisu za Olimpijakos.

Mesec dana prošlo je od kako je Aleksandar Dragović rešio da ne produži ugovor sa Crvenom zvezdom već da nakon duple krune podigne sidro i napusti "Marakanu". Kapiten srpskog šampiona želeo je da se sa porodicom vrati u rodni Beč i karijeru završi u matičnoj Austriji. Delovalo je da je čitav posao gotov, a da su Bečlije nekadašnjem reprezentativcu Austrije uz igrački ugovor ponudili i funckiju u klubu nakon odlaska u penziju. 

Ipak, došlo je do novog preokreta u čitavom poslu - Aleksandar Dragović ponovo je najbliži crveno-belom dresu, ali dresu Olimpijakosa! Kako prenose vesti iz Grčke, crveno-beli su ozbiljno zainteresovani da na stadion "Jorgos Karaiskakis" dovedu nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde. Kontakt je već uspostavljen, pregovori su u toku i prema informacijama iz Pireja vrlo je moguće da čitav posao bude završen vrlo brzo. 

Olimpijakos je, navodno, iskoristio lošu finansijsku situaciju u Austriji, ali i Dragovićevu želju da u finišu karijere potpiše još jedan unosan ugovor. Crveno-beli su, bez dileme, platežno moćniji od Bečlija, a Dragovića vide kao novog komandanta odbrane nakon sezone u kojoj je klub došao do trofeja u Ligi konferencija. 

Foto: Starsportphoto

 

Da je Dragović sve dalje od dogovora sa Austrijom potvrđuju i reči sportskog direktora bečkog kluba - Jirgena Vernera. 

- To je delikatna situacija. Imali smo razgovore sa Dragom, ali naravno da on ima i druge ponude. Kao što znate, mi ne spadamo u one sa dubokim džepovima, ali ta priča i dalje nije propala. Videćemo - rekao je Verner. 

Nije tajna da Olimpijakos već neko vreme traga za pojačanje u srcu odbrane. Navodno, uz Dragovića bi u Pirej mogao da stigne i nesuđeni reprezentativac Srbije - Lijako Vojnović. Brazilac srpskih korena je pod ugovorom sa Sautemptonom, ali nije u planovima povratnika u Premijer ligu. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Al Garafi, no, njega mame ponude iz Brazila. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija