• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

03.07.2024

18:03

Vraćam se na mesto gde mi je karijera krenula nizbrdo! Mekintajer posle potpisa za Zvezdu pomenuo Partizan!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Vraćam se na mesto gde mi je karijera krenula nizbrdo! Mekintajer posle potpisa za Zvezdu pomenuo Partizan!

Podeli vest

Novi košarkaš Crvene zvezde Kodi Miler Mekintajer oglasio se povodom napuštanja Baskonija, a u svojoj poruci pomenuo je i period u kojem nastupao za Partizan.

Klub sa Malog Kalemegdana je danas zvanično objavio da će najbolji asistent Evrolige naredne sezone nositi Crveno beli dres.

Nije prošlo mnogo vremena, a onda se preko društvenih mrež oglasio i iskusni plejmejkera, a dotakao se i perioda u Partizanu naglasvši da je tada njegova karijera krenula nizbrdo.

"Godine strpljenja su dovele do ovog trenutka. Ljudi ne shvataju koliko mi ovo sada znači, koliko sam dugo čekao na ovo. Koliko sam negativnih emocija zadržao u sebi zbog ovog trenutka. Koliko sam dugo držao glavu dole i uzimao stvari dan po dan. Bako, voleo bih da si ovde da vidiš šta ću sada učiniti za tebe. Ali, mislim da si znala da mi treba anđeo poput tebe da me čuva za ono što dolazi. Konačno se vraćam na mesto gde je moja karijera krenula nizbrdo. Ali život uvek dolazi u pun krug, i kada se zvezde poravnaju, ja slušam, posebno kada je najcrvenija zvezda na nebu", napisao je Miler-Mekintajer.

 

 

Mekintajer je dres Partizana nosi u sezoni 2020/2021, ali nije se baš proslavio, a tada su crno-beli završili na sedmom mestu ABA lige.

Posle Partizana je igrao u Burgu, Andori, Gazijantepu i Baskoniji u kojoj je beležio svoje najbolje partije u karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija