• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

20.07.2024

14:04

Zvezda ponovo pazari u Izraelu! Šampion daje 4.000.000 evra za krilo!

maccabi.tlv.co.il

Crvena zvezda

Zvezda ponovo pazari u Izraelu! Šampion daje 4.000.000 evra za krilo!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je zvaničnu ponudu Makabiju iz Tel Aviva u želji da otkupi Felisija Milosna (24), brzonogo krilo šampiona Izraela za 4.000.000 evra!

Zvezdi gori pod nogama i daje sve od sebe da što pre obezbedi levokrilnog napadača, a raduje vest da igrač želi da nastavi karijeru u šampionu Srbije i na pomolu je finaliziranje posla.

Kako javlja Sport klub, Zvezdina želja da dovede reprezentativca Angole, rođenog 1999. godine gotovo sigurno biće ostvarena.

Milson se vrlo mlad preselio u Portugal i postao član akademije Leišeša, bio deo Maritima, pre dve gdoine je potpisao za Nižnji Novgorod.

 

 

Drugi deo sezone ruski klub ga je prosledio na pozajmicu u Tursku, gde je na deset utakmica postigao pet golova za Ankaraguču i skrenuo pažnu Izraelaca na sebe. Prošle godine ga je Makabi gkupio od ruskog tima za 700.000 evra, a kako stvari stoje sada će dobrano zaraditi od njegovog transfera u Zvezdu.

Vredi istaći da je sa Makabijem osvojio titulu, bio jedan od najapaženijih igrača u timu koji je ove sezone preuzeo Žarko Lazetić i upisao sedam golova i deset asistencija u nimalo lakom prvenstvu Izraela. 

Kada je reč o evropskoj pozornici Milson je počeo 10 utakmica i tri puta asistirao saigračima, a sada insistira na dolasku u Zvezdu, iako je nedavno bio blizu prelaska u AEK. Ipak, uprava mu nije dozvolila da napusti klub.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Zvezda je 2015. godine dovela Idana Vereda iz Makabi Haife, ali se momak koji je briljirao u tamošnjem prvenstvu nije proslavio u Beogradu, kao ni Barak Bahar, koji je bezuspešno sedeo na klupi srpskog šampiona. 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Sa druge strane, golman Omri Glazer koji je došao iz Hapoel Ber Ševe u potpunosti je opravdao poverenje i svaki uloženi evro u njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija