• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

20.07.2024

22:09

Milojević zadovoljan nakon premijere: Nije bilo lako, teške su noge i zbog toga čestitam momcima!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Milojević zadovoljan nakon premijere: Nije bilo lako, teške su noge i zbog toga čestitam momcima!

Podeli vest

Zadovoljan sam onim što smo pokazali danas, biće potrebno još vremena da sve nove igrače uvedemo u sistem, poručuje strateg srpskog šampiona.

Ubedljiva je Crvena zvezda bila na premijeri nove sezone pošto su na solidno popunjenoj "Marakani" savladali debitanta u Superligi - Jedinstvo iz Uba. Crveno-beli su slavili sa 4:0 (2:0) i pokazali da će i ove godine biti glavni favorit za osvajanje šampionske titule. 

Nakon utakmice mnogo razloga za zadovoljstvo imao je trener srpskog šampiona - Vladan Milojević. Crveno-beli deluju "našpanovano" iako je reč o meču prvog kola, efikasan je bio Šerif Ndijaje, gol na debiju postigao je Bruno Duarte, a Ognjen Mimović je pokazao da će na njega moći da se oslone na "Marakani". 

Publika je imala šansu da vidi neka nova lica u crveno-belom dresu, a Milojević dodaje da će za njihovu potpunu adaptaciju biti potrebno vreme. 

- Čestitke mojim momcima i publici koja je došla u ovolikom broju. Obradovala nas je kiša, ovih dana je bilo sparno, mislim da je vreme uticalo na to da igrači pruže bolju partiju. Zadovoljan sam onim što smo pokazali danas, imamo dobar roster i potrebno je da sve polako uvedemo u sistem. Naravno, čestitam i Jedinstvu, oni su dobar tim, znaju kako žele da igraju... Nije bilo lako, teške su noge, ali su momci odradili sve što smo tražili - rekao je Milojević. 

Foto: Starsportphoto

 

Sa druuge strane, Ubljani nisu imali sreće na žrebu budući da im je u prvom kolu rival bila Crvena zvezda dok će narednog vikenda ugostiti Partizan. Ipak, trener Radovanović zadovoljan je što je Jedinstvo moći da odmeri snage sa najjačim ekipama kako bi se što brže adaptirali na elitno društvo. 

- Srećan sam  zbog toga što nam je Zvezda u prvom kolu rival, a Partizan u drugom. Imamo mlad tim, zadovoljan sam što su momci mogli da osete kakav je nivo potreban za Superligu - rekao je Radovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija