• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

24.07.2024

19:05

Šansa za Zvezdu! Olimpija nije registrovala Elšnika!

EPA Images

Crvena zvezda

Šansa za Zvezdu! Olimpija nije registrovala Elšnika!

Podeli vest

Slovenac neće biti na raspolaganju za mečeve u Ligi konferencija.

Iako se tokom jučerašnjeg dana prvi čovek Olimpije - Adam Delijus, oglasio i istakao kako Timi Maks Elšnik nije za prodaju, danas iz Ljubljane stižu drugačije vesti. Slovenački reprezentativac neće biti na raspolaganju treneru Viktoru Sančezu za mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija pošto se njegovo ime nije našlo na spisku registrovanih igrača. 

Nije tajna da je Crvena zvezda zainteresovana da angažuje Elšnika, ali je Delijus juče odbacio mogućnost da iskusni vezista bude prodat. Navodno, Slovenac je neophodan Olimpiji u borbi za grupnu fazu Lige konferencija zbog čega današnja novost iz Ljubljane zbunjujuća. Slovenački mediji prenose da je to samo dokaz pregovora između Ljubljančana i srpskog šampiona oko visine obeštećenja. 

„Olimpiju čeka duel na stadionu Stožice, a kapiten Timi Maks Elšnik će u svakom slučaju pratiti meč samo kao gledalac. Dosad ga nema na spisku fudbalera koji su Ljubljančani prijavili za Evropu“, navodi se u najavi meča između Olimpije i Polisja Žitomir. 

Foto: EPA Images

 

Nažalost, dodatnog objašnjenja nema, ali je izvesno da ovakav rasplet situacije može da odgovara Crvenoj zvezdi. Dobra vest za srpskog šampiona je da bi Timi Maks Elšnik bio na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona ukoliko, naravno, do dogovora dođe. Preduslov za tako nešto je da ne odigra ni minut u dresu Olimpije u ostala dva UEFA takmičenja. 

Crvena zvezda je u Ljubljanu poslala ponudu tešku 1.500.000 evra za Timija Maksa Elšnika, dok je Slovanac dobio ugovor težak 420.000 evra po sezoni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Srećko Sofronijević pušten na slobodu
Politika

Srećko Sofronijević pušten na slobodu

Srećko Sofronijević iz Zvečana pušten je na slobodu i ukinut mu je pritvor, potvrdio je njegov branilac advokat Nebojša Vlajić, navodeći da se javni tužilac složio, a sud u Prištini prihvatio, njegov predlog o određivanju jemstva.

24.07.2024

19:52

"Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu i izazivanje straha"! Oglasila se ministarka Milica Đurđević Stamenkovski
Politika

"Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu i izazivanje straha"! Oglasila se ministarka Milica Đurđević Stamenkovski

Ubrzo, nakon što smo saopštili da će uslediti izmene Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom, i da će roditeljski dodatak biti značajno povećan, kao po nalogu, usledila je hajka jednog dela medijske scene Srbije, koja je poprimila razmere ličnog obračuna sa mnom, praćena elementima govora mržnje i javnog linča, napisala je u saopštenju ministarka Milica Đurđević Stamenkovski.

24.07.2024

19:43

TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat! (VIDEO)
Live TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat! (VIDEO)

Novi napadi stižu iz Sarajeva kako bi se Srbija uvukla u sukob. Na portalu "Slobodna Bosna" ponovo je izašao tekst koji govori negativno o predsedniku Vučiću. Ovo je samo nastavak hajke koju vodi ovaj medij protiv predsednika Srbije. Sve je krenulo od maja ove godine, kada je doneta deklaracija o Svesrpskom saboru. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost, Stefan Krkobabić, narodni poslanik i pukovnik u penziji Veselin Šljivančanin.

24.07.2024

15:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija