• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B:

24.07.2024

22:28

Domino efekat u Evroligi! Vezenkov se vraća u Olimpijakos, Petrušev u Zvezdu!?

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Domino efekat u Evroligi! Vezenkov se vraća u Olimpijakos, Petrušev u Zvezdu!?

Podeli vest

Srpski reprezentativac već nedeljama se nalazi na radaru crveno-belih.

Povratak Saše Vezenkova u Olimpijakos je, manje-više, gotova stvar. Bugarin je sa grčkim velikanom dogovorio istorijski ugovor na pet godina težak 20.500.000 evra. Uz to, nekadašnji MVP Evrolige od kluba će dobiti vilu, automobil i mnoge druge pogodnosti... Dakle, sve što mu je obećano crveno-beli su ispunili kako bi dobili dugo čekano pojačanje pod košem. 

Vezenkov se nakon kratke epizode u NBA ligi vraća u Pirej, a njegov dolazak mogao bi "kući" da pošalje srpskog reprezentativca - Filipa Petruševa! Nije tajna da se krilni centar već neko vreme nalazi na radaru Crvene zvezde, pregovori su uveliko u toku, ali da bi do dogovora došlo čekalo se da Saša Vezenkov ponovo obuče dres Olimpijakosa. 

Poznato je nedeljama već da budućnost Petruševa u Pireju zavisi od povratka Vezenkova. Odnosno, crveno-beli bi bili spremni da srpskom reprezentativcu izađu u susret i raskinu ugovor ukoliko se Bugarin priključi timu Jorgosa Barcokasa. Ni Petrušev nema ništa protiv povratka u Crvenu zvezdu, a svi presulovi za tako nešto sada su stečeni. 

Iako se tokom poslednjih dana pojavljivalo mnogo neproverenih informacija, agent srpskog košarkaša - Miodrag Miško Ražnatović, na svom nalogu na društvenoj mreži "X" otklonio je sve dileme i istakao kako se ništa u pregovorima Zvezde i Petruševa nije promenilo. 

Foto: Starsportphoto

 

"Da li je moguće da srpski mediji prenose ovo i tvrde da je transfer propao! Ko je izvor, 18 hiljada pratilaca? Nikakvih razgovora nije bilo niti će ih biti dok eventualno Olimpijakos ne dobije pojačanje na poziciji 4! To je zaključak od pre dve sedmice i ništa se nije promenilo…Nestvarno", napisao je Ražnatović. 

Dakle, sada kada je Olimpijakos dobio pojačanje na poziciji krilnog centra, Crvena zvezda može da započne pregovore sa Petruševim. Potencijalni povratak srpskog reprezentativca verovatno bi označio i kraj aktivnosti srpskog šampiona na tržištu budući da bi njegov dolazak kompletirao tim Janisa Sferopulosa. 

Dres Crvene zvezde ovog leta zadužili su Kodi Miler-Mekintajer, Ajzea Kenan, Majk Daum, Nikola Kalinić i Ognjen Dobrić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Nema boljeg dokaza da Beograd dobro radi! Šiptari zakukali! Dok Đurić obilazi zemlje koje su priznale lažnu državu, niko ne zna gde je i šta radi Gervala
Politika

Nema boljeg dokaza da Beograd dobro radi! Šiptari zakukali! Dok Đurić obilazi zemlje koje su priznale lažnu državu, niko ne zna gde je i šta radi Gervala

Nekadašnji ministar lažne države Enver Hodžaj rekao je da je šef srpske diplomatije Marko Đurić tokom leta posetio mnoge zemlje iz Azije, Afrike i Latinske Amerike koje su priznale nezavisnost Kosova i ocenio da će se efekti tek videti, dok, sa druge strane, niko ne zna gde je i šta sve to vreme radi takozvana ministarka spoljnih poslova Donika Gervala.

28.08.2024

14:08

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28