• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.07.2024

06:30

Odlazak sa "Marakane"! Mladi napadač napustio Zvezdu

Starsportphoto

Crvena zvezda

Odlazak sa "Marakane"! Mladi napadač napustio Zvezdu

Podeli vest

Krilni fudbaler Crvene zvezde Veljko Vukojević karijeru će nastaviti u redovima Železničara.

U tim iz Pančeva već su sa "Marakane" stigli Zoran Popović, Nemanja Milunović, Nemanja Vidojević i Marko Ćurić, a sad im se, kako je preneo Mozzartsport, pridružio još jedan dosadašnji član kluba iz Ljutice Bogdana.

Veljko je početkom 2021. godine stigao u redove pionira Crvene zvezde iz Partizana, a već tokom naredne sezone je postigao deset pogodaka u Kadetskoj ligi Srbije. Prošle takmičarske godine krilni fudbaler je u omladinskoj ligi mrežu zatresao 13 puta uz četiri asistencije, a u strelce se upisao i u Ligi šampiona za mlade, u meču protiv Lajpciga (2:1).

Sjajne igre u omladinskom timu su se isplatile i preporučile ga tadašnjem treneru Baraku Baharu, pa je u prvom kolu Kupa Srbije protiv Trajala upisao seniorski debi za Zvezdu. Nažalost nakon toga više nije imao prilike da se nađe ni u protokolu.

Vukojević će u Pančevu imati žestoku konkurenciju, jer na krilnim pozicijama konkurišu  Stefan Cvetković, Frensis Eze, Entoni Lokosa i Nikola Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija