• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

26.07.2024

18:35

Milojević pred Mladost: Mogu da nam naprave problem, opasni su u tranziciji!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Milojević pred Mladost: Mogu da nam naprave problem, opasni su u tranziciji!

Podeli vest

Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro “drži” prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, jer mogu brzo da nam naprave problem, poručio je trener Crvene zvezde, Vladan Milojević (54).

Crveno-beli će sutra (20.00, Arena premijum 2) dočekati Mladost na "Marakani", u okviru drugog kola Superlige Srbije. Aktuelni šef stručnog štaba kluba iz Ljutice Bogdana je na konferenciji za medije izneo očekivanja i ambicije pred utakmicu.

- Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro "drži" prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem. Trudićemo se da pružimo naš maksimum i poboljšamo segmente igre na kojima radimo - poručio je Milojević.

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde

Imao je klub iz Ljutice Bogdana veliku podršku navijača na premijeri sezone, kada su crveno-beli na domaćem terenu savladali Jedinstvo sa Uba (4:0).

- Na prethodnoj utakmici navijači su bili na stadionu u velikom broju. Tu su sa nama i to vrlo dobro znamo. Kada su navijači u pitanju ja se "ne bojim" - dodao je Milojević.

Upitan je trener Zvezde i da li je već odredio startnu postavu za predstojeći meč, kao i da li će napadači Šerif Ndijaje i Bruno Duarte igrati zajedno u tandemu.

- Posle današnjeg treninga ćemo videti za koji ćemo se sastav opredeliti. Danas imamo trening, pa ćemo videti koji ćemo koncept igre odabrati za sutra - istakao je fudbalski stručnjak. 

Takođe, Milojević se osvrnuo i na zdravstveno stanje pojedinih igrača u ekipi.

- Adem Avdić je povređen, kao i Mirko Ivanić. Kada je Ivanić u pitanju, nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren. Nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Oporavak ide u dobrom pravcu. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe - poručio je strateg crveno-belih. 

Foto: Starsportphoto©

Fudbaleri Crvene zvezde

Pružio je podršku bivši trener Al Itifaka i ekipama koje se bore za plasman u neko od takmičenja na evropskoj sceni. 

- Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama - zaključio je Milojević.

Ekipa Crvene zvezde odlučila je da na meču protiv lučanske Mladosti, svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogući besplatan ulaz na istočnu tribinu "Marakane". Neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za meč između Zvezde i Mladosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Sukob u Ukrajini je previše složen da bi se jednostavno rešio! Rat ne može naglo da stane dok se ne ispune neke stvari! (VIDEO)
Live TV

Sukob u Ukrajini je previše složen da bi se jednostavno rešio! Rat ne može naglo da stane dok se ne ispune neke stvari! (VIDEO)

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba razgovarao je u sredu sa svojim kineskim kolegom Vang Jijem u Guangdžou, gradu na jugu Kine. Portparol kineskog ministarstva spoljnih poslova Mao Ning rekao je da su se Kuleba i Vang saglasili da su pregovori neophodni da bi se prekinuo rat Rusije i Ukrajine koji traje dve i po godine. Ovaj događaj komentarisao je ekspert za energetiku Dragan Škobalj tokom gostovanja u "Info jutru".

26.07.2024

12:37

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija