• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

03.08.2024

19:20

Milson pogodio, a minut kasnije Šerif promašio! Zvezda sada u ofanzivi

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milson pogodio, a minut kasnije Šerif promašio! Zvezda sada u ofanzivi

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Tekstilcu u Bačkoj Palanci u meču 3. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli protiv novajlije u takmičenju žele da poprave utisak, pošto su u proteklom kolu odigrali nerešeno protiv Mladosti iz Lučana (2:2).

 

TEKSTILAC - CRVENA ZVEZDA    0:1 (0:0)

Strelac: Milson 53

Grad: Bačka Palanka

Stadion: Slavko Maletin Vava

Kapacitet: 5.500

Žuti kartoni: Davidović, Vasić

Sudija: Danilo Nikolić

Tekstilac: Brać - Luković, Tripković, Marjanović, Ilić - Davidović, Jočić - Đurić, Vasić - Šavija, Ukačukvu

Trener: Branko Mirjačić

Crvena zvezda: Ilić - Stojić, Leković, Spajić, Seol - Kanga (od 54. Elšnik), Hvang - Prucev, Ivanić, Milson (od 54. Duarte) - Ndijaje

Trener: Vladan Milojević

 

 

TOK MEČA

DRUGO POLUVREME

56. minut - Šerif je opet promašio dobru priliku. Ovako je radio i protiv Lučana, ali je u nadoknadi ipak pogodio. 

54. minut - Samo to je dao gol, Milson je izašao iz igre. Umesto njega na terenu je Duarte. Izašao je i Gelor Kanga i zamenio ga je debitant Timi Maks Elšnik. 

53. minut - Milson za vođstvo Crvene zvezde, 1:0. 

51. minut - Auf, kakva šansa za Ukačukvua. Uradio je maltene sve sam, stigao je nedaleko od Ilićevog gola, ali je onda šutirao u suprotan ugao pored stative. Hrabro je krenuo Tekstilac. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Fudbaleri Crvene zvezde otišli su do tribine gde se nalaze najvatrenije pristalice crveno-belih. Vođa navijača im je preko megafona...pružao podršku. Mirno su ga slušali. 

PRVO POLUVREME

45. minut - Kraj prvog poluvremena.

43. minut - Najbolju priliku na utakmici imao je Đurić. Seol mu je neoprezno poslao loptu, tačno ispred gola Marka Ilića. Srećom po crveno-bele, golman Zvezde se snašao. Malo je falilo da tekstilac povede. Zicer. 

Foto: Starsportphoto

 

 

42. minut - Zvezda za sada može samo da se pohvali statističkim parametrima poput poseda lopte, koji je nešto veći od 70 odsto. Ništa im to ne znači kad se podvuče crta. 

39. minut - I sta je sada promašio Ndijaje... Hvang je šutirao ka golu, Ivanić je zatim spustio loptu, a Ndijaje je maltene sa jednog metra promašio i to je gašao preko gola. Kakva sreća za Tekstilac. Igrači Zvezde se hvataju za glavu. 

Foto: Starsportphoto

 

 

36. minut - Ovaj put je Kanga probao sa distance. Međutim, lopta je otišla preko gola. Ostaje 0:0. Biće zanimljivo videti šta će Milojević da menja ako do poluvremena ne bude golova. 

33. minut - Bune se igrači Tekstilca, traže žuti karton za Milsona, jer je nagazio Davidovića. Ipak, Nikolić je pokazao da se igra nastavi. 

30. minut - Čuju se navijači Tekstilaca, koji govore: "Dobra, gore, hajde sad...". Nekoliko minuta Tekstilac drži sve pod kontrolom. 

27. minut - Oslobodio se Tekstilac pritiska i sada su Davidović i Šavija stigli do šesnaesterca Zvezde. Ipak, samo aut. 

23. minut - I šta rade sad igrači Zvezde, neverovatno... Slobodan udarac izveo je Gelor Kanga, a u šesnaestercu niko nije ni pokušao da je primi. Nervira se već Milojević.

17. minut - Odmiče vreme, a Crvena zvezda samo obigrava oko gola Tekstilca, ali bez konkretnog učinka. Čini se kao da prvotimci iz Beograda nisu baš sigurni kako da se izbore sa ekipama koje postave desetoricu igrača u sopstveni šesnaesterac.

12. minut - Prvi put je Zvezda imala konkretnu šansu. Sa distance, sa skoro 30 metara pokušao je Mirko Ivanić. Minut kasnije iskosa je gađao Kanga. Sve je rezultiralo samo kornerom. 

Foto: Starsportphoto

 

 

9. minut - Fudbaler Tekstilca Ivan Davidović srušio je Gelora Kangu, ali sudija Nikolć ga je samo usmeno opemenuo. Kanga je malo protestovao, a potom je ustao i nastavio ga igra. 

7. minut - Presing Zvezde. Milson je ubacio loptu, dočekao ju je Spajić, zatim Prucev, ali uspeo je Tekstilac da se odbrani. 

3. minut - Crvena zvezda napada. Glasni su navijači gostujućeg tima, a s obzirom na mali stadion, čuje se svaka reč koju izgovore. 

Foto: Starsportphoto©

 

 

1. minut - Utakmica je počela. 

PRE MEČA

19.54 - Tekstilac je domaćin u Bačkoj Topoli, ali ljudi su u dobroj meri došli i zbog toga što gostuje Crvena zvezda. Tribine su solidno popunjene. 

19.46 - Tekstilac je u 1. kolu kod kuće poražen od Vojvodine (3:1), a onda je naredne nedelje u gostima izgubio od OFK Beograda (1:0). Jasno je da je u ovom meču Zvezda favorit.

19.39 - Fudbaler Ognjen Mimović nije u protokolu, iako je u protekla dva meča bio starter. Međutim, ima stomačni virus, pa će bonusi biti štoper Stefan Leković i vezista Jegor Prucev. 

19.32 - Trener ekipe srpskog šampiona Vladan Milojević bio je jako ljut posle meča sa Lučancima i rekao je da je prvo poluvreme te utakmice najgore poluvreme računajući njegova dva mandata u Zvezdi. Ovaj put se nada boljoj reakciji svojih izabranika.

 

 

19.27 - Levi bek Jung Vu Seol debitovaće na današnjoj utakmici. Takođe, krilni fudbaler Felisio Milson prvi put će igrati za crveno-bele. U tim se vratio i Mirko Ivanić, koji je dugo bio povređen. 

19.21 - Crveno-beli su trenutno treći na tabeli sa četiri boda, dok je Tekstilac na 15. poziciji i nema nijedan bod iz dva kola.

 

Standings provided by Sofascore

 

19.15 - Dobro došli na Informerov blog posvećen utakmici 3. kola Superlige Srbije u kojoj se sastaju Tekstilac i Crvena zvezda. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"
Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"

U Beogradu je otkriven šokantan slučaj nakon što je M. M. (39), porodilja u teškom stanju, dovezena u Ginekološko-akušersku kliniku "Višegradska". Prijem ove žene u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela dalju istragu. Istraga je dovela policiju do stana na Vračaru, gde je M. M. živela. U stanu su pronašli mrtvu bebu.

03.08.2024

12:45

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija