• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

20.08.2024

23:31

OCENE ZVEZDA! Rodić ponovo tragičar, Hvang  se izvadio asistencijom, Mimović zlatni  džoker!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

OCENE ZVEZDA! Rodić ponovo tragičar, Hvang se izvadio asistencijom, Mimović zlatni džoker!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona u Norveškoj od Bodea sa 2:1 (0:0).

OCENE

 

MARKO ILIĆ - 6  lako zaustavio šut u 9. min i u poslednjem minutu prvog dela posle kornera, kada je odlično intervenisao. Već na početku drugog poluvremena odlično je zaustavio šut igrača Bodea. E onda je primio dva goila i pokvario utisak. Kod prvog gola mogao je bolje da interveniše, a kod drugog ostao "kratak". Veče za zaborav golmana crveno-belih. Odlična intervencija pred kraja meča, kada je prekinuo opasan napad domaćih.

 

JANG VU SEOL - 5, 5 Dobro je počeo na desnoj strani, imao nekoliko zapaženih prodora, utidsak je da bi mnogo više doprineo na levoj strani, u tom slučaju Mimović bi igrao na svojoj poziciji, des no pozadi. Sigurno da će biti mnogo bolji u revanšu za osam dana na Marakani. Kakav kiks na startu drugog dela, kada ga je bukvalno "izradio" Haugre, ali srežom nije poslao loptu tamo gde je hteo. 

 

NASER ĐIGA  6,5 - Dosta toga je zaustavio, ali bilo je i kikseva. U jednom duelu u šesnaest nadvisio ga je i Fet ali sve se srećom završilo dobro.Loša reakcija i kada je ispao Seol. I on je bio pored Feta kod prvog gola. Sve u svemu i on ume mnogo bolje.

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

UROŠ SPAJIĆ -  6 U prvom delu se borio sa napadačima Bodea, videlo se golim okom da su uigranim i brzim Norvežanima i nije imao lak zadatak. U tandemu sa Đigom, čini se da je ovog puta ipak bio bolja polovina. Držao se sa Zvezdinom odbranom i odoleo upornim Norvežanima. Ipak, u drugom poluvremenu, defanziva kojom je komandovao je popustila, primila je dva gola. Morao je i on da 

 

MILAN RODIĆ - 5 On je i dalje na mestu levog beka. Ako smo rekli da komandantu Zvezdine odbrane nije bilo lako šta onda da kažemo za Zvezdinog "večitog" trkača kraj leve aut linije. Norvežani su po toj strani zujali kao osice, a Rodić je nekako izlazio na kraj sa njima. Izgurao prvo poluvreme, a već na početku drugog videlo se da je ostao bez daha. I onda šta se dogodi, Fet je glavom postigao gol upravo pored Rodića, iako je ruku na srce tu bio i Điga sa Olanjinkom. Ne vredi, i stoti puzt, dok ima snage još i nekako, posle - nikako. 

 

IN BEOM HVANG 6  Pouzdan kao uvek, ipak, ne onako kako su navijači navikli da ga gledaju. Standardna trka, borba, ipak, falio je taj završni pas. Na početku meča "brazilski" je prešao jednog igrača Bodea, delovalo je da bi ovo baš mogla da bude njegova utakmica, ali nije baš bilo tako. Zvezdina radilica je to, ume on to mnogo bolje. Kod drugog gola nije pokrio Matu. Utisak je ma kraju samo popravio asistencijom Mimoviću za gol. 

 

TIMI ELŠNIK -  5.5  Na početku Odlična lopta ka Olanjinki, koji je dao sebi predug for. Slovenački reprezentativac je na trenutke igrao kao pojačanje Zvezde, međutim, ipak, na svojoj polovini, fudbaleri Bodea imali su rešenje za njega. Ništa posebmno nije odigrao, u narednim mečevima se od njega očekuje mnogo, mnogo više. 

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

LUKA ILIĆ 5,5 - Morao je u tim usled povrede Pume Rodrigeza i morao je na mesto desnog krila. Najbolji potez mu je bio kada je u finišu prvog poluvremena "spojio" Ndijaea, sa golom, Zvezdin napadač zatresao mrežu, ali iz ofsajda. U nastavku bez konkretnog učinka, pa ga je Milojević i zamenio Milsonom.

 

MIRKO IVANIĆ 6 - Malo je bilo njegovih dobrih poteza, od njega se uvek očekuje i gol, ništa od toga. Odlična lopta u prostor ka Šerifu Ndijajeu u prvom poluvremenu, a na kraju samo još jedna ispod proseka utakmica za crveno-belu "četvorku". 

 

PITER OLANJINKA  - 5,5  Dobro se kretao na levoj strani i u prvom delu zadavao probleme rivalima iz norvreškog tima. Ipak, u nastavku ogroman pad. Kada se sve sabere i oduzme, taj trud nije bio dovoljan da se prođe mnogo bolje na severu Evrope. 

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

 

ŠERIF NDIJAJE - 6  Dobro se otvarao, iskosa i zzaista borio kao lav sa defanzivcima Bodea u prvom delu, ali nije bilo onoga za šta je plažen i što miu je posao - gol(ov)a. Zaboraviće Šerif brzo ovu utakmicu, kao i većina Zvezdinih fudbalera. 

 

 

IZMENE

 

od 56. OGNJEN MIMOVIĆ - Isceđeni kao limun Rodić morao je da izađe, umesto njega ušao je Zvezdin desni bek, a Seol se vratio levo. Postigao je gol i opravdao ulazak

 

od 66. FELISIO MILSON -  Ušao umesto Luke Ilića . Nešto je pokušavao, ali ništa to nije bilo nešto mnogo jače od Ilića, da bi moglo da se konstatuje da je izmena uspela. 

 

od 66. BRUNO DUARTE - Ušao umesto Šerifa. Za njega isto važi što i za Milson, da se ne ponavljamo.

 

od 85. DALSIO GOMEŠ - Bez konkretnog učinka. Zamenio je Pitera Olanjinku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Istina o misteriji zvanoj Vladimir Putin! 25 godina političke karijere prepuna je tajni i neodgovorenih pitanja! (VIDEO)
Live TV

Istina o misteriji zvanoj Vladimir Putin! 25 godina političke karijere prepuna je tajni i neodgovorenih pitanja! (VIDEO)

Front u Ukrajini, Bliski istok, Amerika, Rusija, sve ima veze sa jednom političkom karijerom dugom 25 godina. Vladimir Putin bio je premijer Rusije, a kasnije je postao predsednik. Od tada on diže Rusiju iz pepela. Ostala je misterija kako je baš on došao na vlast. Da li je to bila Jeljcinova ideja? Šta se desilo u odnosu sa Amerikom? Imali su sjajne odnose, gajili su dobre političke odnose, u Putinu su videli faktor mira, a onda se nešto neočekivano dogodilo. Da li je Putin prevario Zapad? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo i Vladimir Kljajić, politikolog.

20.08.2024

15:36

Hronika

EKSKLUZIVNO! Ovo je čovek koji "napada" naše ambasade: Šiptar iz Švajcarske poslao niz pretećih poruka!
Poreklom sa KiM

EKSKLUZIVNO! Ovo je čovek koji "napada" naše ambasade: Šiptar iz Švajcarske poslao niz pretećih poruka!

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, u vezi sa pretećim porukama koje su preko mejla dobili Aerodrom Beograd, naše ambasade i konzulati u Austriji i Nemačkoj, kao i Beogradski centar za bezbednosnu politiku, da je MUP Srbije dobilo zvaničnu informaciju da iza njih stoji Denis Krasnići iz Švajcarske, čiji su roditelji sa Kosova i Metohije.

20.08.2024

16:48

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Ona je sinoć na Demokratskoj konvenciji bila glavna zvezda! Kada je izašla svi su zaćutali! "Očuh me je silovao kad sam imala 12 godina...
Planeta

(VIDEO) Ona je sinoć na Demokratskoj konvenciji bila glavna zvezda! Kada je izašla svi su zaćutali! "Očuh me je silovao kad sam imala 12 godina...

Nacionalna konvencija Demokratske stranke u Čikagu počela je u ponedeljak, a aktuelni američki predsednik Džo Bajden je na otvaranju svečano pozdravio potpredsednicu SAD-a i kandidatkinju koja ga je zamenila u trci za predsedničku fotelju na predstojećim izborima, Kamalu Haris. Međutim, Harisova, koja je trebalo da bude zvezda večeri, ostala je u senci druge žene.

20.08.2024

16:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija