• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

21.08.2024

08:42

Eh, Zvezdo... Oni tek sada pucaju od samopouzdanja! Trebali smo više golova da im damo...

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Eh, Zvezdo... Oni tek sada pucaju od samopouzdanja! Trebali smo više golova da im damo...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Bode Glimta sa 2:1 u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a Norvežani pucaju od optimizma pred revanš koji se igra u sredu od 21.00 čas na stadionu “Rajko Mitić”.

Jedan od najboljih igrača norveškog kluba, Jens Peter Hauge, nije krio nezadovoljstvo zbog male prednosti uoči drugog meča sa srpskim šampionom.

- Iskreno, malo je čudno to reći, ali pomalo sam razočaran. Pokazali smo da smo fantastičan tim, bili smo bolji u većem delu utakmice. Trebalo je da šanse koje smo stvarali pretvorimo u još više pogodaka i postignemo bolji rezultat - istakao je Jens Peter Hauge.

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

 

Kapiten tima Patrik Berg složio se sa saigračem, istakavši da je mreža Zvezde morala da bude više napunjena.

- Nakon pauze smo izašli na teren energičnije i pritisli rivala tako da nisu to mogli da izdrže i onda smo dobili zasluženu nagradu. Posle vođstva 2:0 igra nam je malo postala zbrkana. Gosti su, nažalost, smanjili iz prekida, ali ostoji mnogo detalja kojia možemo da budemo zadovoljni.Ostao nam je pomalo neugodan osećaj, jer je meč završen pobedom od samo jednog gola razlike -kaže Berg.

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

 

Isak Mata, strelac drugog gola za Bode Glimt, ne može da prežali što njegov tim neće doputovati u Beograd sa većom zalihom.

- Kvalitetnu utakmicu smo odigrali. Baš smo bili dobri i mogli smo da pobedimo i više razlike, tako da je malo gorak ukus što je samo plus jedan. Biće teško tamo u Srbiji, ali uspećemo“, istakao je Isak Mata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija