• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

21.08.2024

11:50

Zvezdin Amerikanac ne gubi vreme: Ubijam Teodosića u pojam!

EPA

Crvena zvezda

Zvezdin Amerikanac ne gubi vreme: Ubijam Teodosića u pojam!

Podeli vest

Jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde ovog leta, Kodi Miler Mekintajer (30) koristi svaku priliku kako bi tražio savete od iskusnog Miloša Teodosića (37).

Plejmejker iz Sjedinjenih Američkih Država jako dobro zna koliko i šta sve nekadašnji reprezentativac Srbije zna, pa mu, prema sopstvenim rečima, verovatno već i dosađuje stalnim pitanjima.

"Koliko pitanja imam za njega, možda se i naljuti do kraja sezone", objavio je Miler-Mekintajer uz emotikon smeha.

 

 

Sjajni organizator igre je na Mali Kalemegdan stigao nakon izvrsne sezone u Baskoniji. Zbog najboljih brojki dosadašnje karijere, izazvao je pažnju mnogih evroligaša, ali se opredelio za crveno-bele.

Prosečno je za "jarčeve" iz Vitorije beležio 9,6 poena, 4,4 skoka i 7,3 asistencija po utakmici u Evroligi.

Foto: EPA

Mekintajer u duelu sa Silvanom Fransiskom iz Bajerna

Upravo zbog toga, očekivanja uprave kluba, ali i navijača izuzetno su visoka, pogotovo kada se uzme u obzir povoljan kraj prošle sezone uprkos lošoj sreći sa Šabazom Nejpirom.

Aktuelni šampioni Srbije i regiona počeli su sa pripremama u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi, nakon čega ih očekuje put na Kipar i tamošnji turnir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje
Društvo

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje

Fondacija Humana srca je početkom juna pokrenula konkurs „Mama nisi sama“, namenjen svim samohranim roditeljima. Pravo na učešće su imali svi samohrani roditelji, koji su se prijavljivali popunjavanjem obrasca, kao i prilaganjem relevantne dokumentacije i dokaza o statusu samostalnog vršenja roditeljskog, odnosno starateljskog prava.

21.08.2024

15:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija