• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

21.08.2024

11:18

Terzić zagrmeo! Očekivao sam bolju Zvezdu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Terzić zagrmeo! Očekivao sam bolju Zvezdu!

Podeli vest

Očekivao sam bolju igru Crvene zvezde, a sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne, poručio je Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih nakon što je Bode Glimt savladao izabranike Vladana Milojevića.

Crvena zvezda poražena je u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Bode Glimta (2:1) uz bledo izdanje fudbalera srpskog šampiona.

Naredne srede imaće priliku igrači Crvene zvezde da isprave sve greške napravljene u Norveškoj kako bi se našli ponovo u eliti, a tim povodom obratio im se i generalni direktor Zvezdan Terzić.

"Da budem sasvim iskren očekivao sam bolju igru Crvene zvezde. Međutim, sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne. Brza podloga njihovog terena je izazvala nesigurnost kod naših igrača! Ipak, i pored svega u Beograd se vraćamo sa aktivnim rezultatom. Imamo veliku priliku da pobedom na prepunoj "Marakani" obezbedimo učešće u prvom izdanju nove Lige šampiona u njenom izmenjenom formatu. Verujem da je svima jasno da to možemo i da je to ostvarivo. Verujem u naše igrače i našeg trenera Milojevića. Mnogo razloga imamo da verujemo",  poručio je Terzić u izjavi koja je dostavljena medijima.

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

 

Pozvao je čelnik crveno-belih "delije" da napune stadion "Rajko Mitić".

"Siguran sam da će sve biti mnogo izvesnije i sigurnije uz podršku svih naših navijača. Želim da pozovem zvezdaše iz svih krajeva Srbije, iz Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, da Marakana u sredu bude krcata i da podrškom sa tribina, verom i optimizmom, ponesu ovu ekipu koja sigurno ima kvalitet, do Lige šampiona. Na "Marakani" su padali i mnogo veći timovi i ostvarivani su uspesi i kada se činilo da to nije moguće. Sada je i te kako moguće i verujem da svi navijači prepoznaju trenutak da ovom timu koji ima veliki kvalitet, treba pomoć sa tribina kako bi ostvarili još jedan veliki uspeh i Crvenoj zvezdi doneli osam novih utakmice Lige šampiona" - istakao je Zvezdan Terzić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija