• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

30.08.2024

07:00

Zvezda ima velike šanse u Ligi šampiona! Bivši asovi poručuju: PSV, Monako i Benfika su lak plen, biće teško sa ostalima!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda ima velike šanse u Ligi šampiona! Bivši asovi poručuju: PSV, Monako i Benfika su lak plen, biće teško sa ostalima!

Podeli vest

Biće teško, Zvezda je dobila kvalitetne i veoma jake protivnike. Crveno-beli će sigurno moći da savladaju PSV, Monako i Benfiku, pokazali su do sada kakav su tim na terenu, imaju šanse da doguraju daleko, poručuju nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde, Dragiša Binić (62) i Miloš Šestić (68) u razgovoru za Informer!

Izabranici Vladana Milojevića juče su na žrebu u Monaku saznali svojih osam protivnika u ligaškom delu Lige šampiona. Crveno beli će na "Marakani" dočekati Barselonu, Benfiku, PSV i Štutgart, a gostovaće Interu, Milanu, Jang Bojsu i Monaku.

Nekadašnji napadač kluba iz Ljutice Bogdana, Dragiša Binić, ne skriva da je priželjkivao da Zvezdi dopadnu veliki klubovi, i već u glavi zamišlja kako će pun stadion u Beogradu dočekati ekipu Hansa Flika.

- Zadovoljan sam žrebom. Sve ekipe su veoma jake i kvalitetne, ja sam i voleo da budu veća imena. Barsa dolazi prva, zamišljam već pun stadion navijača. Zvezda ima dobre šanse, to je veliko takmičenje - započeo je Binić razgovor za naš portal.

Proslavljeni fudbaler smatra da Zvezda slovi za favorita u duelima protiv PSV-a, Monaka i Benfike, ali da će joj problem praviti Inter, Štutgart, kao i ekipa sa "Kamp Noua".

- Koji god uspeh da ostvare na takmičenju, to je ogroman uspeh. To su skuplje ekipe, drugog nivoa. Smatram da su najteži protivnici Barselona, Štutgart i Inter definitivno. Nemci su fizički jači i otporniji, Barsa je već druga dimenzija. Mislim da će crveno-beli sigurno moći da savladaju PSV, Monako i Benfiku, pokazali su do sada kakav su tim na terenu - istakao je Binić.

Foto: Starsportphoto

 

Fudbalski as koji je pre tačno pet decenija igrao u dresu crveno-belih, Miloš Šestić, smatra da pred izabranicima Vladana Milojevića neće biti lak zadatak, ali ukoliko budu igrali kao i do sada, rezultati neće izostati.

- Zvezda je dobila fenomenalne protivnike, to se i očekivalo. Veliki timovi, velike utakmice i veliki ulog. Jasno je da neće biti lako, jer nema lakog protivnika. Nije isključeno da Zvezda dogura daleko, može da se desi. Ukoliko budu igrali kao i do sada, možda čak i bolje, biće dobrih rezultata, ipak je to Liga šampiona - poručio je Šestić u razgovoru za Informer. 

Podsetimo, od ove godine više ne postoje grupe. Umesto toga, svih 36 timova smešteno je u jedinstvenu tabelu, a osam najboljih će se automatski plasirati u osminu finala. Timovi rangirani od devetog do 24. mesta razigravaće u baražu za preostalih osam mesta, dok će ekipe od 25. do 36. pozicije biti eliminisane bez mogućnosti prelaska u Ligu Evrope.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)
Live TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)

Specijalni gost emisije "Rat uživo" bio je ministar unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. On je govorio o poziciji Srba u Federaciji BiH, nedavnom pokušaju atentata na njega, ali i o težnjama muslimanskih političara da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu, odnosno ukinu Republiku Srpsku.

29.08.2024

22:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija