• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

03.09.2024

18:39

INFORMER SAZNAJE! Zvezda kreće po Jovića ako ispuni ovaj uslov! Ludačka trka sa vremenom na "Marakani"!

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE! Zvezda kreće po Jovića ako ispuni ovaj uslov! Ludačka trka sa vremenom na "Marakani"!

Podeli vest

Ludačka trka sa vremenom na "Marakani"! Crvena zvezda u foto-finišu pokušava da dovede Luku Jovića ili Marka Arnautovića!

Posle vesti o transferima Radeta Krunića i povratka Nemanje Radonjića, kao i dogovora vezanog za dolazak Silasa Katompe Mvumpe iz Štutgarta - pred istek roka za prijavu igrača za Ligu šampiona stiže nova bomba!

Trener Milana Paulo Fonseka izostavio je srpskog reprezentativca sa spiska licenciranih igrača za elitno takmičenje, što crveno-beli žele da iskoriste i vrate bivšeg napadača na pozajmicu.

Iako su "rosoneri" nedavno produžili ugovor Joviću, u međuvremenu su na "San Siro" stigla dva ogromna  pojačanja na mestu centarfora Alvaro Morata i Tejmi Ejbraham i bukvalno istisnuli "devetku" milanskog kluba iz planova trenera Milana.

Vin-vin kombinacija reklo bi se, jer bi srpski napadač odigrao minimum osam utakmica u Ligi šampiona, a Crvena zvezda bi dobila par ekselans golgetera. 

Foto: EPA Images

 

Zbog cele situacije klub iz Ljutice Bogdana pokušava da se "reši" Šerifa Ndijajea i tako oslobodi mesto za nekadašnjeg napadača, što je osnovni uslov za bomba transfer.

"Plan B" čelnika srpskog šampiona je napadač Intera Marko Arnautović, ništa manje atraktivna kombinacija za crveno-bele u ovom trenutku. 

Da se nešto "krčka" na Marakani, potvrdio je i tvit fan stranice koja se bavi karijerom Luke Jovića samo dan nakon što je napadač saznao da neće biti registrovan za utakmice Milana u Ligi šampiona - srpski reprezentativac u dresu Crvene zvezde.

Foto: printscreen Twitter

 

U međuvremenu, uprkos precrtavanju za najjače takmičenje Starog kontinenta, čelnik Milana Đorđo Furlani je na konferenciji za medije istakao da se na Jovića računa u novoj sezoni..

- Obnavljanje Jovićevog ugovora? Imamo mnogo mečeva ispred nas, neophodno je da postignemo puno golova. Zbog toga je nužno da u timu imamo Jovića, Moratu i Ejbrahama - rekao je Furlani.

Sati i minuti su u pitanju, a Delije očekuju - neočekivano!

Ništa nije nemoguće...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Tragikomedija! Glumci - "eksperti za rudarenje litijuma"!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Tragikomedija! Glumci - "eksperti za rudarenje litijuma"!

Ne znam da li ste primetili da celu priču protiv litijuma nose dokazani „eksperti za rudarenje litijuma“, glumci Svetlana Bojković, Bojana Novaković, Dragan Bjelogrlić i konačno Rade Šerbedžija. Njihovi „stručni“ stavovi o rudarstvu, energetici, litijumu, jadaritu, izazivaju najviše pažnje. Normalno, upravo je ovaj kvartet stručnjaka za rudarstvo i energetiku, napisao najviše stručnih radova na temu litijuma.

03.09.2024

19:21

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Vrata pakla svake godine rastu zastrašujućom brzinom, naučnici digli uzbunu, svet nije svestan posledica
Nimalo naivno!

(VIDEO) Vrata pakla svake godine rastu zastrašujućom brzinom, naučnici digli uzbunu, svet nije svestan posledica

Fotografije iz svemira pokazuju zapanjujući prizor, ogromnu rupu koja se uzdiže iz zemlje u Sibiru. Ova rupa, poznata kao krater Batagaj , ubrzano se širi, što zabrinjava naučnike širom sveta. Dok je šezdesetih godina prošlog veka bio jedva primetan na satelitskim snimcima, danas je to masivna provalija sa strmim liticama, koja se utrostručila od 1991. do 2018. godine.

03.09.2024

19:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija