• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.09.2024

23:49

Davidovac i Mitrović saglasni: Silno smo motivisani, imamo širi roster!

KK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Davidovac i Mitrović saglasni: Silno smo motivisani, imamo širi roster!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je danas na medija danu da je klub ove godine napravio dublji i širi roster (tim) nego prethodne.

- Nastavljamo pripreme, krenuli smo sa prijeteljskim utakmicama, sutra igramo sa Hapoelom. Još uvek se uigravamo, upoznajemo, došli su nam igrači koji su tu već bili, stranci se brzo prilagođavaju - izjavio je Davidovac novinarima medija dan Evrolige u kojem su novinari imali priliku da razgovaraju sa igračima i trenerom.

Zvezdin košarkaš je rekao da je klub napravio mnogo dublji i širi roster nego prethode godine.

- Mnogo dublji i širi roster, ima mnogo utakmica i putovanja, naporno je, dešavaju se povrede. Verujem da ću imati sličnu ulogu kao i proteklih godina, to je sve na treneru Janisu Sferopulos - rekao je Davidovac.

Luka Mitrović je poručio da će novi košarkaš Zvezde Kodi Miler Mekintajer biti veliko pojačanje za klub.

- Kodi se pokazao prethodnih godina kao jedan od najboljih asistenata, brojke govore. On je došao motivisan i spreman na pripreme, to pokazuje na treningu. Mnogo će značiti ekipi što na poziciji plejmejkera imamo takvog igrača, njegova energija će se prenositi na celu ekipu - izjavio je Mitrović.

On je rekao da ekipa trenutno radi na postizanju dobre atmosfere i pobedničkog mentaliteta.

- Nama je trenutno fokus na našoj pripremi, na formiranju dobre atmosfere i pobedničkog mentaliteta koji gradimo kroz treninge i pripremne utakmice, ne razmišljamo o drugim protivnicima. Usmereni smo na ono što se dešava ovde kod nas, tako će ostati dok ne krenu takmičarske utakmice, tad ćemo se baviti protivnicima - naglasio je Mitrović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija