• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

18.09.2024

07:12

Sve se trese, kao da će pasti! Zvezdin igrač poslao upozorenje Portugalcima!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sve se trese, kao da će pasti! Zvezdin igrač poslao upozorenje Portugalcima!

Podeli vest

Dalsio Gomeš je nekada bio fudbaler Benfike, a trenutno član Crvene zvezde, tako da je podelio utiske pred duel bivšim klubom i istakao da če atmosfera na "Marakani" biti veliki plus za crveno-bele.

Meč prvog kola je na programu u četvrtak od 18.45, a Dalsio je pred duel govorio za medije iz Portugala.

- Još uvek ne mogu da verujem da ću igrati protiv Benfike, mog bivšeg kluba - počeo je Dalsio.

Zatim je pomenuo atmosferu na stadionu "Rajko Mitić".

- Atmosfera koju osećate na našem stadionu, u tunelu, je neverovatna. Svi su mi pričali o tome i zaista je impresivno šta izlazi iz tih zidova. Buka, sve se trese, kao da će pasti (smeh). To je velika prednost za nas, kod kuće se menja Crvena zvezda  - rekao je on.

Foto: Starsportphoto

 

 

Uveren je da je njegov tim ravnopravan protivnik i da on i saigrači žive za ovakve momente.

- Verujem da neće biti lako ni za jedne ni za druge. Benfika ima sjajan tim, ali i u Zvezdi su završeni neki veliki potpisi, klub je dobro uložio. Igraćemo oči u oči, jedan na jedan, kod kuće ćemo se transformisati i u evropskim takmičenjima možete zaista osetiti atmosferu našeg stadiona. Ne igramo da se branimo, ne igramo sa strahom, mi živimo za ove utakmice - nastavio je Dalsio.

Zatim je govorio o Brunu Lažu, novom strateg portugalskog tima.

- Dobro poznajem njegov rad, on formira jake, napadačke timove, ima veoma ofanzivnu igru. Benfika je uvek bila jaka u ofanzivi, uvek je to bila jedna od najjačih odlika lisabonskog tima, ali će sigurno on imati i neke nove ideje, videćemo - zaključio je Dalsio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Zapad će učiniti sve da isprovocira Putina, "storm šedou" rakete mogu da lansiraju na Moskvu! Spremni su da žrtvuju Ukrajince zarad ostvarivanja tog cilja! (VIDEO)
Live TV

Zapad će učiniti sve da isprovocira Putina, "storm šedou" rakete mogu da lansiraju na Moskvu! Spremni su da žrtvuju Ukrajince zarad ostvarivanja tog cilja! (VIDEO)

Da li će ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, pod komandom Zapada, lansirati "stormšedou" rakete duboko u rusku teritoriju? Da li će jedna od meta biti i Moskva? Kako će ruski predsednik Vladimir Putin reagovati u slučaju napada na prestonicu? Na ova pitanja odgovore su davali profesor dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra Majak tokom gostovanja u "Ratu uživo".

17.09.2024

22:10

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)
Live TV

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)

Stotine pripadnika libanske militantne grupe Hezbolah koju podržava Iran povređeno je u utorak u napadu na pejdžere članova ove grupe, rekao je libanski bezbednosni izvor za strane medije. Ovaj događaj, ali i mogući frontalni sukob Rusije i NATO pakta, komentarisali su bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta tokom svog gostovanja u "Otvorenom studiju".

17.09.2024

19:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija