• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

24.09.2024

22:38

Darko Pančev oduševljen: Šerif je pokazao da je "šerif", a Maksimović da je budućnost kluba

ATAIMAGES

Crvena zvezda

Darko Pančev oduševljen: Šerif je pokazao da je "šerif", a Maksimović da je budućnost kluba

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Darko Pančev izjavio je da su crveno-beli zasluženo pobedili Partizan u 174. večitom derbiju.

Crveno-beli su ubedljivo slavili protiv Partizana sa 4:0 u devetom kolu Superlige Srbije, a nekadašnji gogleter tima sa Marakane kaže da je Zvezda bila bolja u svakom pogledu.

- Gledao sam derbi. Zaista lepa pobeda Crvene zvezde. Velika bodovna razlika je već na početku prvenstva i to odgovara Zvezdi. Objektivno, Zvezda je izgledala mnogo bolje i apsolutno dominirala u večitom derbiju. Zasluženo smo pobedili, što se i očekivalo ako se uzme u obzir da smo stabilniji klub, ali i da imamo kvalitetniji tim na terenu. Pobedom od 0:4 na strani posle osam godina u gostima smo srušili negativnu tradiciju, a verujem da će Zvezda i ove sezone uspeti da osvoji titulu - rekao je Pančev, prenosi klupski sajt.

Posebno je istakao trostrukog strelca Šerifa Ndijajea. Ovo je bio prvi het-trik na "večitom derbijom" posle 56 godine.

- Šerif je pokazao da je 'šerif' na terenu. Čestitam mu. Lepo je upisati het-trik na bilo kojoj utakmici, a pogotovo kada je večiti derbi u pitanju. Viđen je prvi het-trik još od 1968. godine, a dobro se zna koliko su derbiji jake i tvrde utakmice. Šerif je srušio rekord na velikoj utakmici kakav je derbi i to je za veliko poštovanje. Mladi Maksimović je pokazao da poseduje kvalitet i talenat. Trener Milojević, koji voli mlade igrače, mu je ukazao šansu što je odlično. Andrija je budućnost kluba, želim mu sve najbolje u karijeri i nadam se da će nas radovati partijama u Zvezdi - izjavio je nekadašnji napadač crveno belih.

Pozvao je Pančev navijače Zvezde da pruže podršku igračima na utakmici 10. kola SLS protiv Železničara, koja je poslednja pred gostovanje crveno-belih Interu u Ligi šampiona.

- Navijačima nikada ne treba poseban poziv da dođu na utakmicu. Pokazali su u teškim trenutcima da su uvek uz klub. Na severu je stalno više od 15 ili 20 hiljada navijača, čime je lojalnost uvek prikazana. Verujem da će tako biti i protiv Železničara i da bi Marakana mogla da bude puna kao nagrada za sjajnu partiju u večitom derbiju. Ne bi trebalo da se mnogo opterećujemo utakmicama u Ligi šampiona, jer ima protivnika koji su na visokom nivou. Važno je da odigramo dobru utakmicu, ali bez rezultatskog pritiska - zaključio je Pančev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou
Društvo

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou

Minstarka energetike, Dubravka Đedović Handanović, i azerbejdžanski ministar energetike, Parviz Šahbazov, potpisali su u toku ove nedelje Memorandum o razumevanju o saradnji u oblasti zelene energije između dve zemlje, a predstavnici Srbijagasa i azerbejdžanske kompanije SOCAR su potpisali sporazum o snabdevanju gasom koji predviđa dobijanje do milion kubika dnevno za potrebe Srbije.

29.09.2024

16:33

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija