• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

27.09.2024

18:00

(UŽIVO) Zvezdina generalka pred Inter! Slovenačka veza donela Zvezdi vođstvo!(VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

(UŽIVO) Zvezdina generalka pred Inter! Slovenačka veza donela Zvezdi vođstvo!(VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda večeras (19) igra protiv Železničara meč 10. kola Superlige Srbije.

Ekipa Vladana Milojevića dočekuje Pančevce između istorijske pobede u večitom derbiju (4:0) protiv Partizana i utakmice koju u utorak igraju protiv Intera iz Milana u Ligi šampiona.

 

 

 

 

CRVENA ZVEZDA - ŽELEZNIČAR 1:0 

Beograd.

Stadion: Rajko Mitić.

Kapacitet: 51.755.

Sudija: Srđan Jovanović.

Strelac: Drkušić u 33. minutu

Žuti kartoni: Nikola Jovanović, Romanić (Železničar).

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Prucev, Điga, Drkušić, Rodić - Krunić, Elšnik - Ilić, Katai, Milson - Duarte

ŽELEZNIČAR: Popović - Jusif, Milikić, Milunović, Konatar - Sanogo, Mitrović - Jovanović, Knežević, Eze - Romanić

 

TOK MEČA:

DRUGO POLUVREME:

46. minut - Utakmica je nastavljena. Nema izmena u ekipama.

 

PRVO POLUVREME

45+2. minut - Kraj prvog poluvremena. 

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.

44. minut - I treći žuti karton za goste. Posle Jovanovića i Romanića upisan je i Sanogo. 

36. minut - Sporni trenutak. U kontri Zvezde, Milson je odložio loptu ka Duarteu, kome jew sa leđa došao Milikić oborio ga. Na "prvo gledanje" gurnuo ga je za penal, ali Jovanović nije reagovao.

33. minut - GOOOOOOOOOOL! 1:0! Povela je Crvena zvezda! Prvi pogodak Vanje Drkušića u crveno-belom dresu. Četvrti korner za ekipu Vladana Milojevića. Slovenačka veza je proradila Elšnik je centrirao, a Drkušić postigao gol. Sporo je išla lopta, ali je nekako uspela od stativu da uđe u gol.

Foto: Starsportphoto©

 

21. minut - Zvezda ima inicijativu, kruži oko gola "dizelke", ali gola nema. Jovanović je šutirao, ovo je prvi pokušaj gostiju. Probao je iskosa sa ivice šesnaesterca na dalju stativu, Glazer se bacio, a lopta je otišla pored gola. 

12. minut - Šansa za kontru iz "vedra neba" za Železničar. Eze je dobio loptu iz odbrambenih redova i krenuo ka golu, ali je u trku zaboravio loptu. 

6. minut - Protest fudbalera Železničara, koji gestikulaaju ka sudiji da je Seku Sanogo fauliran pri oduzimanju lopte, koja je u šesnaestercu stigla do Duartea, ali ga je dugo nameštanje koštalo. Blok Milikića.

1. minut - Utakmica je počela, prvi su sa centra krenuli gosti.

 

UŽIVO:

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

18.59 - El Fardu Ben je po izlasku na teren dobio aplauze, on je po prvi put na ovom stadionu od odlaska iz Zvezde i počinje meč sa klupe.

18.45 - Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je u najavi meča sa Pančevcima poozvao navijače da dođu i pohvalio kolegu na klupi rivala:

- U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč protiv Železničara, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Njihova podrška nam je preko potrebna. Marko Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera.

18.30 - Crvena zvezda je prva na tabeli sa 22 boda uz utakmicu manje, dok je Železničar na sedmoj poziciji  sa 13 bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

18.15 - Nekoliko sati pre početka utakmice odlična vest za sve zvezdaše. Ugovor je produžio Zvezdin Mesi - Andrija Maksimović.

 

 

18.00 - Dobar dan i dobro došli na blog uživo utakmice Crvena zvezda - Železničar na portalu Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija