• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

27.09.2024

19:10

Sferopulos pred Mornar: Respekt za Barane, znam šta hoćemo!

aba-liga.com

Crvena zvezda

Sferopulos pred Mornar: Respekt za Barane, znam šta hoćemo!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da poštuje ekipu Mornara i da tim želi da odigra dobru utakmicu.

Košarkaši Crvene zvezde igraju u sutra od 18 časova utakmicu drugog kola ABA lige protiv ekipe Mornara, meč će ujedno biti i beogradska premijera za "crveno-bele".

- Očekuje nas prva utakmica na našem terenu i pred našim navijačima, želimo da odigramo dobru utakmicu. Tek je početak sezone i želimo da uspostavimo sistem i način igre koji će nam doneti rezultat na terenu. Poštujemo i respektujemo našeg protivnika i u skladu sa time ćemo i odigrati ovu utakmicu - rekao je Sferopulos, prenosi klupski sajt.

Kako se navodi na Zvezdinom sajtu, ekipa je pred meč trenirala u kompletnom sastavu, tokom nedelje su svi igrači bili u trenažnom procesu.

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac je izjavio da je ekipi potrebna pobeda protiv Mornara u pred važan meč protiv Pariza na početku Evrolige.

- Želimo da odigramo dobru utakmicu, poštujemo svakog rivala pa i ekipu Mornara koja je značajno izmenila svoj sastav i jasno je da će im biti potrebno vreme da se uigraju. Zato njihov ubedljiv poraz u prvom kolu nije prava slika i realan odraz kvaliteta, kao što uostalom i mi želimo i možemo mnogo bolje od uvodne utakmice. Pobeda u meču sa Mornarom koji je sada u našem fokusu bila bi lep uvod u nedelju u kojoj se pripremamo za vrlo važan meč u Parizu na startu Evrolige. Pozivam i naše navijače da dođu i podrže nas u subotu - izjavio je Davidovac.

Zvezda je u znak zahvalnosti za veliku podršku u prošloj sezoni omogućila slobodan ulaz na NIVO 400 za utakmicu sa Mornarom.

Nakon utakmice u Beogradu, "crveno-bele" 4. oktobra čekuje utakmica prvog kola Evrolige protiv Pariza.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija