• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

12.10.2024

12:11

Zvezdina akcija: Dođi na Radnički i posle meča osiguraj mesto za Barselonu

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezdina akcija: Dođi na Radnički i posle meča osiguraj mesto za Barselonu

Podeli vest

FK Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša u petak 18. oktobra od 16 časova, a iz kluba su se pobrinuli da navijači imaju razlog više da dođu na stadion "Rajko Mitić".

Zvezda je odlučila da nagradi one koji budu bodrili klub na tom meču, pa će navijači koji kupe kartu za duel protiv Radničkog, kao i vlasnici sezonskih ulaznica moći da kupe do dve pojedinačne ulaznice za meč protiv Barselone, samo tada i u tom terminu. Pre i posle toga će biti u prodaji samo paketi za sva tri preostala meča u Ligi šampiona.

"Navijači koji dođu na Radnički imaće priliku da među prvima obezbede svoje mesto na sledećoj utakmici Lige šampiona na našem stadionu. Ulaznice za meč protiv Barselone prodavaće se na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” nakon završetka fudbalske utakmice, pa sve do 20 časova", piše na sajtu kluba.

"Napominjemo da je bitno da svi posetioci meča protiv Radničkog sačuvaju kartu sa duela 12. kola Superlige Srbije, jer će prilikom kupovine ulaznice za Barselonu morati da prilože kartu za meč sa ekipom iz Niša ili pokažu sezonsku ulaznicu", dodaje se.

Cene ulaznica meč protiv Radničkog:

Sever – 400 dinara

Istok – 500 dinara

Zapad – 700 dinara

Tribina “Siniša Mihajlović” – 1400 dinara

‍Cene ulaznica za meč protiv Barselone:‍

Sever i jug – 3500 dinara

Istok – 6000 dinara

Zapad – 7000 dinara

‍Cene paketa karata za Ligu šampiona: ‍

Sever i jug – 7000 dinara

Istok – 12000 dinara

Zapad – 15000 dinara


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bojić: I danas puno intervencija u Institutu "Dedinje" radi smanjenja lista čekanja
Društvo

Bojić: I danas puno intervencija u Institutu "Dedinje" radi smanjenja lista čekanja

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" Milovan Bojić saopštio je danas da ta ustanova aktivno sprovodi mere Ministarstva zdravlja za smanjenje lista čekanja, te da se i ove subote obavlja 20 koronarografija, deset složenih elektrofizioloških procedura, 24 skenerska snimanja, deset pregleda na magnetnoj rezonanci i deset operacija na otvorenom srcu.

12.10.2024

13:27

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka