• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

15.10.2024

22:20

Rezultati su zasluga igrača! Sferopulos otkrio šta je ključ Zvezdinih 3/3!

abaliga.com

Crvena zvezda

Rezultati su zasluga igrača! Sferopulos otkrio šta je ključ Zvezdinih 3/3!

Podeli vest

Odbrana je bila ključ pobede, a u napadu smo dobro pronalazili prava rešenja. Odlično smo čitali odbranu, zbog toga čestitam mojim igračima, poručio je trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos (57).

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Fenerbahčea rezultatom 76:57 (26:12, 12:19, 16:11, 22:15), u okviru 3. kola Evrolige. Fantastično je ekipa sa Malog Kalemegdana otvorila meč, šuterskom serijom stigla je do dvocifrene prednosti i trudila se da je održi sve do finiša duela.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos nakon meča bio je vidno zadovoljan izdanjem svoje ekipe, te istakao da je ponosan na njih, najviše zbog silovitog defanzivnog bedema koji je sprečio rivale da zatrpaju koš srpskog prvaka. 

- Meni je najbitnija bila naša odbrana, dozvolili smo im samo 57 poena, a Fener je sjajan napadački tim. Iznudili smo dobrom odbranom 18 izgubljenih. Odbrana je bila ključ pobede, a u napadu smo dobro pronalazili prava rešenja, dobro smo čitali odbranu i čestitam našim igračima - započeo je Sferopulos.

Foto: Starsportphoto

 

- I dalje radimo na hemiji. Imamo srž iz prošle sezone, ali smo dodali neke nove bitne igrače. Sada smo u procesu da svi zajedno učimo. I dalje možemo da budemo još bolji i sve dok nastavimo da treniramo i da igramo bićemo bolji i bolji - istakao je grčki strateg.

Crveno-beli se nakon večerašnjeg meča nalaze na liderskoj poziciji evroligaške tabele sa tri pobede na poslednja tri meča. Upitali su novinari grčkog stručnjaka i koja je tajna ovako dobrih rezultata. 

- Prerano je komentarisati za celu sezonu, odigrali smo samo tri utakmice, ali moram da kažem da je sve to zasluga igrača. Radi se o njihovom trudu, a ovo je njihov tim i ovo je timska igra i oni igraju kao tim, to je najbitnije - podvukao je Sferopulos. 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija