• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

18.10.2024

21:03

"Bomba" u Ljutice Bogdana! Maksimović na pragu Liverpula!?

Starsportphoto©

Crvena zvezda

"Bomba" u Ljutice Bogdana! Maksimović na pragu Liverpula!?

Podeli vest

Nemački mediji prenose da je velikan sa "Enfilda" najbliži potpisu bisera Crvene zvezde.

Eksplodirao je biser Crvene zvezde - Andrija Maksimović, u prvom kolu omladinske UEFA Lige mladih, a vrlo brzo nakon toga dobio je šansu u prvom timu. Talentovani ofanzivac odigrao je bez greške 174. večiti derbi, potom je bio jedan od najboljih na gostovanju Interu u drugoj rundi Lige šampiona. Krug sjajnih igara zatvorio je debitantskim nastupom u reprezentaciji Srbije zbog čega je poslednjih dana glavna tema brojnih evropskih medija. 

Prvi se oglasio nemački "Skaj" koji je javio da je Crvena zvezda raspoložena da Maksimovića proda za 15.000.000 evra, a da su zainteresovani Liverpul, Borusija Dortmund i Juventus. Sada je novinar "Bilda" - Kristijan Falk, otišao korak dalje navodeći da su u ovom momentu "redsi" prvi favoriti za potpis novopečenog reprezentativca Srbije. 

Foto: Starsportphoto©

 

- Dortmund vidi Maksimovića kao jednog od najvećih dragulja fudbala, kao što je video Bajno Gitensa. Ali, u ovom trenutku to interesovanje nije toliko konkretno da planiraju kupovinu. Liverpul i neki drugi zainteresovani klubovi su mu možda bliži. U Dortmundu i dalje traju diskusije o Maksimoviću, ali još to nije vrela tima. Videćemo kako će engleski klubovi da priđu ovoj temu, ali Borusija trenutno nije u pol poziciji za njegovo dovođenje - saznaje Kristijan Falk. 

Borusija se poslednjih godina pokazala kao idealna sredine za razvoj mladih igrača. "Milioneri" su razvili jasnu strategiju da za "male" pare kupe talentovanog fudbalera, razviju ga i potom prodaju kako bi ostvarili ogroman profit. Najbolji primer su Džud Benlingem, Erling Holand, Usman Dembele... 

Sa druge strane, Crvena zvezda i Liverpul imaju veze preko Marka Grujića budući da je srpski reprezentativac ostvario transfer na "Enfild" direktno iz Beograda. Nažalost, nije pronašao svoje mesto u timu Jirgena Klopa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!
Live TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je ispitivanjem dečaka Koste K, koji je počinio masovno ubistvo 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljeno suđenje njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću. Da li će i kako njegove izjave uticati na presudu njegovim roditeljima? Na ovu temu su u "Info jutru" govorili advokat Nemanja Todorović i psihoterapeut Marija Milenković.

18.10.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Kome smeta Donald Tramp?! Da li će bivši predsednik dočekati živ izbore?
Planeta

Kome smeta Donald Tramp?! Da li će bivši predsednik dočekati živ izbore?

Američka predizborna kampanja je stigla do kraja - sve bi trebalo da se završi za tri nedelje. Ali upravo ono što bi "trebalo" ne znači da će tako biti i u stvarnosti, te nema šanse da glasanje 5. novembra stavi tačku na borbu za vlast u Americi. Štaviše, 6. novembra SAD će preći u novu, mnogo opasniju fazu za sve (ne samo stanovnike), piše Petar Akopov za RIA Novosti.

18.10.2024

17:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija