• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

19.10.2024

08:45

Jago brutalno iskren! Nismo znali šta se dešava, lopta je bila u mojim rukama! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Jago brutalno iskren! Nismo znali šta se dešava, lopta je bila u mojim rukama! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Plejmejker Crvene zvezde Jago Dos Santos prokomentarisao je poraz svog tima od Barselone sa 98:94, u četvrtom kolu Evrolige.

Crveno-beli su pružili snažan otpor, ali su na kraju poraženi posle produžetka.

- Kada igrate velike utakmice treba da igrajte na ovakav način, za naše navijače. Teška utakmica, imali smo veliku šansu da pobedimo, ali ovo je košarka. Ako vi postignete poene, druga ekipa hoće i tako na kraju dođe do pobede - rekao je Jago.

Na pitanje o šutu sa preko deset metara, Dos Santos je objasnio da takvi potezi nisu slučajni: 

- To su moji šutevi. Igrači i stručni štab mi je dao mogućnost da uputim ovakav šut. Ja ovakve šuteve vežbam na svakom treningu.

Takođe, Jago se osvrnuo na situaciju kada su sudije svirale osam sekundi, što je izazvalo konfuziju na terenu: 

- Mislim da igrači i treneri nisu znali šta se dešava, jer nam sudije nisu rekle ništa o tome. Mi nismo bili svesni toga, možda smo i zbog toga izgubili utakmicu, ne znam šta se desilo, lopta je bila u mojim rukama, nisam gledao, i eto desilo se.

Crvena zvezda sada mora da se fokusira na sledeće izazove u Evroligi, uz nadu da će ispraviti greške i vratiti se na pobednički kolosek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija