• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

22.10.2024

16:25

Omladinci Crvene zvezde remizirali sa Monakom u Monte Karlu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde remizirali sa Monakom u Monte Karlu!

Podeli vest

Omladinci Crvene zvezde podelili su bodove sa ekipom Monaka - 1:1 (1:1), u trećem kolu Lige šampiona za mlade. Gol za crveno-bele postigao je Uroš Sremčević.

Izabranici Nenada Milijaša hrabro su ušli u meč, i već u petom minutu pripretili domaćinu. Nakon lepo osmišljene akcije, Ranković je uputio opasan šut, ali je njegov udarac uspešno blokirao protivnički čuvar mreže. Inicijativa gostiju isplatila se samo tri minuta kasnije, kada je Uroš Sremčević na asistenciju desnog beka Stojkovića, doveo Zvezdu u vođstvo - 1:0. 

Međutim, prednost ekipe sa "Marakane" nije dugo trajala, pošto je već u 11. minutu Tinkre izjednačio rezultat - 1:1. I pored primljenog gola, crveno-beli su nastavili sa dobrom igrom, forsirali su brze tranzicije i napade. Stojković je imao veoma izglednu šansu u finišu prvog poluvremena, ali je njegov šut iskosa sa desne strane prošao pored gola.

 

 

Nastavili su fudbaleri srpskog prvaka i posle pauze u ofanzivnom ritmu. Konstantno su crveno-beli pokušavali da dođu do novog gola i povedu, ali bi svaka njihova lopta završila u bloku. Sredinom drugog poluvremena Ranković je sjajno uhvatio poluvolej, ali je lopta promašila okvir gola. 

Potom je strateg beogradskog kluba uveo Zarića i Tošića kako bi osvežio napad, ali ni to nije bilo od preterane koristi. Pred sam kraj meča, Tasić je sjajno prošao kroz odbranu Monaka, ali je njegov snažan udarac završio malo pored gola. Ubrzo zatim, i Šljivić je zapretio iz kontre, ali je golman domaćih uspeo da odbrani i sačuva mrežu do poslednjeg sudijskog zvižduka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija