• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2024

17:26

Borite se i pobedite ih sve! Predsednik Vučić posetio "orlove" pred put!

instagram/buducnostsrbijeav

EURO 2024

Borite se i pobedite ih sve! Predsednik Vučić posetio "orlove" pred put!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je sreću fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu.

On je posetio delegaciju naše reprezentacije u avionu koji ih vozi za Minhen, a to je objavio na društvenoj mreži Instaram.

"Borite se i pobedite ih sve! Poželeo sam srećan put našim fudbalerima na Evropskom prvenstvu", napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

 

"Orlovi" će posle sletanja u Minhen, otputovati autobusom za Augsburg gde će m biti baza tokom Evropskog prvenstva 2024. godine u Nemačkoj.

Naša reprezentacija je poslednji put učestvovala na šampionatu starog kontinenta sada već davne 2000. godine.

Selektor Dragan Stojković Piksi pred put je bio veoma optimističan i obećao je naciji da ih njegovi puleni neće razočarati.

- Verujte u nas, nećemo vas razočarati. Bez obzira što nema euforije, sve je dobro. Bolje je za nas, možemo u miru da radimo. Kako god, očekivanja su velika, ja to znam. To je ta strast, patriotizam i nešto što ne možete da iskorenite iz ljudi. Ono što mogu da obećam je da će Srbija do poslednjeg atoma snage uraditi sve da postigne dobar rezultat i da učini naciju ponosnom - rekao je selektor Srbije.

Srbiji će u okviru grupe C rivali biti selekcije Engleske, Slovenije i Danske.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija