• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

12.06.2024

17:00

Navijači napravili spektakl na otvorenom treningu Srbije! "Orlovi" dobili vetar u leđa pred EURO (VIDEO)

Printscreen

EURO 2024

Navijači napravili spektakl na otvorenom treningu Srbije! "Orlovi" dobili vetar u leđa pred EURO (VIDEO)

Podeli vest

Uživo pratite blog posvećen otvorenom treningu fudbalske reprezentacije Srbije pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj!

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak je doputovala u svoju bazu tokom Evropskog prvenstva - Augzburg. Našu delegaciju dočekao je veliki broj navijača ispred hotela, a još više njih danas će uživo pratiti otvoreni trening. 

UŽIVO

19:05 - Otvoreni trening reprezentacije Srbije je gotov! Navijači su izabranike Dragana Stojkovića Piksija u svlačionicu ispratili ovacijama! 

18:59 - Navijači Srbije zapalili su i jednu baklju koje ja završila na atletskoj stazi, niko od prisutnih policajaca ne ume da je ugasi...

Foto: Informer

 

18:53 - Još jedan navijač želeo je da dođe do slike sa fudbalerima Srbije, ovoga puta je policija odmah reagovala i odvela ga sa terena. Izazvalo je to veliko nezadovoljstvo među ostalim pristalicama na tribinama budući da se radi o dečaku...

Foto: Informer

 

18:40 - Evo ga i snimak kada je mladi navijač uleteo na teren kako bi se slikao sa Vlahovićem. 

18:34 - Legende Crvene zvezde i Partizana - Dragan Džajić i Nenad Bjeković, takođe prate trening reprezentacije Srbije. Sa njima u društvu je i portparol FSS-a Milan Vuković. 

Foto: Informer

 

18:30 - Okupljeni navijači imali su jasnu poruku - Kosovo je srce Srbije! 

18:21 - Momak koji je prekinuo trening "orlova" nije Srbin već navijač Juventusa koji je želeo da se slika sa Vlahovićem. 

18:15 - Jedan od navijača prekinuo je trening budući da je uleteo na teren kako bi se slikao sa Vlahovićem! Srpski napadač zaštito je navijača od policije i ispratio ga sa terena, a u međuvremenu su napravili i jedan selfi. 

Foto: Informer

 

18:12 - Napadači Srbije raspucani su na treningu! 

18:00 - Trening Srbije uveliko traje, a navijači pomno prate dešavanja na terenu! Nema sumnje da će ogromna podrška koju su "orlovi" danas dobili sa tribina biti ogroman zamajac pred EURO. 

17:48 - Navijači Fenerbahčea ne prestaju sa skandiranjem Dušanu Tadiću! Kapiten "orlova" sjajnim igrama tokom prethodnih godinu dana pokupio je sve ogromne simpatije fanatičnih Turaka. 

17:43 - Maksimalno foksurano deluju fudbaleri Srbije na startu treninga, sa njima i Dragan Stojković Piksi. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

17:42 - Otvoreni trening Srbije je zvanično i počeo, a pre nego što se začula pištaljka selektora Stojkovića "orlovi" su pozdravili navijače i fotografisali se sa njima. 

17:40 - Oko 3.000 navijača nalazi se na tribinama stadiona "Rozenau", a budući da je ogromna poseta bila očekivana Fudbalski savez Srbije bio je prinuđen da štampa i deli karte! 

17:35 - Očekivano - Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović dobili su najviše ovacija. Napadač Juventusa jedno vreme je proveo ispod tribine kako bi se pozdravio sa najmlađim navijačima. Sa druge strane, najbolji strelac u istoriji reprezentacije izašao je na atletsku stazu i pozdravio sve prisutne. 

17:34 - Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije - Nenad Bjeković, takođe je stigao na stadion u Agzburgu! 

Foto: Peđa Milosavljević

 

17:31 - Među okupljenim narodonom najglasniji su Turci, odnosno, navijači Fenerbahčea koji su došli da bodre Dušana Tadića! 

17:30 - Ogromno oduševljenje navijača izazvao je izlazak Aleksandra Mitrovića na teren! Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije pozdravio je pristalice okupljene na tribinama. 

17:28 - Evo ih i golmani srpske reprezentacije - Đorđe Petrović, Predrag Rajković i Vanja Milinković-Savić, takođe su dobili ogromne ovacije navijača. 

17:26 - Ispred stadiona na kom će "orlovi" odraditi otvoreni trening nalazi se oko 500 navijača koji još uvek čekaju svoj red kako bi došli na tribine. 

17:22 - Zanimljivo, otvoreni trening Srbije prati i nekoliko navijača Fenerbahčea! Nema dileme da su tu kako bi na EURO u dobrom ritmu ispratili kapitena "orlova" - Dušana Tadića, koji već godinu dana nastupa za turskog velikana. 

Foto: Informer

 

17:20 - Fudbalska reprezentacija Srbije prvi meč na EURU igraće u nedelju od 21 čas u Gelzenkirhenu, a rival će biti selekcija Engleske. Četiri dana kasnije "orlovi" će snage odmeriti sa Slovenijom dok će u poslednjem kolu protivnik četi Dragana Stojkovića Piksija - 25. juna u Minhenu biti Danska. 

17:16 - Od ranije je bilo poznato da će baza reprezentacije Srbije tokom Evropskog prvenstva biti Augzburg, a "orlovi" su se odlučili za trening centar "Rosenaustadion". 

Trening centar je udaljen desetak minuta od hotela i poseduje najkvalitetniju travnatu podlogu.

17:09 - Prvi se pred navijačima pojavio selektor Srbije - Dragan Stojković Piksi. On je po izlasku na teren dobio ogromne ovacije, a nakon toga i pozdravio okupljene navijače. 

17:03 - Trening Srbije počinje za manje od pola sata, a već sada je na tribinama stadiona u Agzburgu sjajna atmosfera među pristalicama "orlova". 

17:02 - Veliki broj navijača nalazi se ispred trening centra gde će "orlovi" održati otvoreni trening. 

17:00 - Dobro došli na blog posvećen otvorenom treningu fudbalske reprezentacije Srbije pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Nastavak etničkog čišćenja"! Srpska lista reagovala na sramnu presudu protiv Srba u slučaju Olivera Ivanovića
Politika

"Nastavak etničkog čišćenja"! Srpska lista reagovala na sramnu presudu protiv Srba u slučaju Olivera Ivanovića

Srpska lista ocenila je danas da je drakonska, ničim utemeljena, lišena svih dokaza i politički montirana presuda "kvazi suda" protiv četvorice Srba na Vidovdan, nastavak etničkog čišćenja Kosova i Metohije kroz jasno i nedvosmisleno, institucionalno nasilje koje režim premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija sprovodi unazad tri godine nad srpskim narodom.

28.06.2024

12:22

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela! (VIDEO)
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela! (VIDEO)

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se UIKS: Reagovali smo čim je osuđenik preminuo i odgovorni su suspendovani, a vodi se i disciplinski postupak
Hronika

Oglasio se UIKS: Reagovali smo čim je osuđenik preminuo i odgovorni su suspendovani, a vodi se i disciplinski postupak

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) saopštava da je petoro zaposlenih u KPZ u Beogradu u Padinskoj Skeli, koji su lišeni slobode zbog sumnje da su učinili krivično delo nesavestan rad u službi, odmah suspendovano i udaljeno sa posla zbog propusta koji su otkriveni unutrašnjom kontrolom posle smrti prekršajno kažnjenog Stanimira Brajkovića (74) 4. februara u ovom zavodu.

28.06.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija