• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

15.06.2024

14:27

Mi Srbi se uvek ložimo! Košarkaši znaju recept za uspeh na EURO

Starsportphoto/Informer

EURO 2024

Mi Srbi se uvek ložimo! Košarkaši znaju recept za uspeh na EURO

Podeli vest

Euforija zbog početka Evropskog prvenstva i duela Srbije i Engleske sutra od 21.00 zahvatila je sve, pa i naše sjajne košarkaše!

Nije tajna da se srpski fudbaleri i košarkaši druže i često bodre jedni druge na utakmicama.

Uglavnom su fudbaleri ti koji posećuju mečeve u Evroligi ili večite derbije, ali sada je red došao na košarkaše da ih bodre!

Naši momci su u grupi C i pored Engleske protivnici će im biti Slovenija i Danska, a srpski košarkaši pomno će pratiti svaki meč!

Košarkaš Partizana i nekadašnji reprezentativac Danilo Anđušić obožava fudbal, a jednom se pred meč crno-belih pojavio u dresu Njukasla.

Foto: Starsportphoto

Blistaju u košarci, ali vole fudbal: Anđušić i Nedović

U razgovoru za Informer otkriva da se nada dobrom rezultatu.

- Kao i cela nacija očekujem najveću moguću stvar kad god odu na neko veliko takmičenje. Očekujem da mogu daleko da doguraju, za početak bar do nokaut faze, pa kasnije i da urade nešto više. Imam nekoliko drugara u reprezentaciji zbog kojih ću isto pratiti, želim im svu sreću, verujem u dobar rezultat i da mogu da naprave velike stvari - kaže Anđušić.

On dodaje da se divi fudbaleru Salcburga Strahinji Pavloviću.

Foto: Starsportphoto

Borben i srčan: Strahinja Pavlović

- Strahinja Pavlović mi je omiljeni u reprezentciji. Baš smo ortaci, iz Monaka još. Bez obzira na to što mi je dobar drugar, sviđa mi se njegov karakter, žar sa kojim igra i srce koje pokazuje na terenu. Svako od njih ima svoju ulogu i verujem da će se pokazati, a mimo Srbije očekujem i da Francuska napravi dobar rezultat - jasan je Anđušić.

Njegov dobar prijatelj i veliki protivnik na terenu, košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović, kaže da našem timu malo fali da se probije.

- Malo sam tanji sa reprezentativnim fudbalom, pratim Seriju A najviše zbog Juventusa, ali kad je ovako neko veliko takmičenje uvek ispratim i navijam za Srbiju. Uvek se ložimo kad je neko veliko takmičenje, mišljenja sam da našoj reprezentaciji fali samo da se slože neke kockice i da oni probiju tu neku blokadu koju imaju. Ja se uvek nadam da to može da se desi na sledećem takmičenju, pa tako i sad i želim im svu sreću - poručio je Nedović za Informer.

Foto: Starsportphoto

Bodriće ih cela nacija, pa i košarkaši: Fudbaleri Srbije

Još jedan košarkaš iz redova crveno-belih i osvajač srebra na Svetskom prvenstvu u Manili prošle godine, Dejan Davidovac, naglašava da je hemija najbitnija.

Foto: Starsportphoto

Zna recept za uspeh: Dejan Davidovac

- Očekujem da će dati maksimum za reprezentaciju, to je pre svega najvažnije, pa dokle doguraju. Želim im sav mogući uspeh, puno zdravlja i svi ćemo ih pratiti i bodriti. Pre svega je bitno da se napravi dobra hemija i sigurno će to uraditi, moje je samo da ih bodrim - rekao je Davidovac za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno
Društvo

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno

Zahvajujući tome što sada znamo kako naš genom izgleda i šta mu je funkcija, postoje mogućnosti da napravimo nešto za svakog čoveka pojedinačno, odnosno da se prave personalizovane vakcine i lekovi da ciljano lečimo bolest raka kod određenog pacijenta, izjavio je danas onkolog prof.dr Vladimir Kovčanin povodom personalizovane vakcine za rak koju razvija ruski naučnik Aleksandar Gincburg, a koja je trenutno u fazi pretkliničkih istraživanja.

18.06.2024

14:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija