• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

19.06.2024

23:32

Srpski navijači okupirali Minhen, grmi "Bože pravde"! (VIDEO)

Informer

EURO 2024

Srpski navijači okupirali Minhen, grmi "Bože pravde"! (VIDEO)

Podeli vest

"Orlovi" će imati ogromnu podršku protiv Slovenaca.

Imala je reprezentacija Srbije ogromnu podršku navijača na meču prvog kola Evropskog prvenstva protiv Engleske. Pristalice "orlova" bile su glasnije od brojčano nadmoćnih Ostrvljana. Prema snimcima iz iz Minhena izvesno je da će četa Dragana Stojkovića Piksija sutra imati još veći vetar u leđa kada nam rivali budu Slovenci. 

Tokom čitavog dana srpski navijači dominiraju u Minhenu, ne nasedaju na razne provokacije, a posebno emotivno bilo je večeras u "Hofbrauhausu". Veliki broj Srba okupio se i počeo sa navijanjem. U jednom momentu na repertoaru bila je i himna "Bože pravde". 

Prelepa uvertira pred sutrašnji duel na "Alijanc areni" koji počinje u 15 časova. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija