• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.06.2024

05:57

"Orlovi", idemooooo, sad ili nikad! Gde gledati utakmicu istine?

profimedia

EURO 2024

"Orlovi", idemooooo, sad ili nikad! Gde gledati utakmicu istine?

Podeli vest

Kalkulacija nema! Najbolji srpski fudbaleri moraju da pobede Dansku u poslednjem kolu C grupe Evropskog prvenstva (21.00, RTS 1, Arena Premijum 1), ako žele među 16 najboljih reprezentacija.

Odlučujući susret "orlovi" igraju od 21 čas na "Alijanc" areni, a prenos možete da gledate na dva TV kanala - RTS 1 i Arena premijum 1.

U isto vreme je i duel Slovenije i Engleske, a oba meča će tekstualno prenositi i naš portal - Informer.rs.

Foto: Starsportphoto

 

 

Digitroni su u rukama i rade punom parom već danima. "Orlove" pobeda protiv Danske vodi među 16 najboljih ekipa Evrope. Međutim, postoji i računica po kojoj bi izabranici Dragana Stojkovića Piksija mogli da prođu dalje i u slučaju nerešenog rezultata. Za takav scenario, potrebno je da se poklopi nekoliko rezultata, a samo u najpovoljnijem Srbija prolazi dalje sa trećeg mesta.

Da bi Srbija završila bar kao treća u grupi C, moraće da remizira sa Danskom, ali i Engleska da savlada Sloveniju, sa makar dva gola razlike. U tom slučaju, prolaz bi bio moguć ako u grupi F Turci pobede Čehe, a Gruzija ne pobedi Portugal.

Foto: Starsportphoto

 

 

Naravno, najbolje je kada sami zavisimo od sebe i sve rešimo u 90 minuta sa Dancima. Mada, tu je i plan B, ali sami sebi zagorčamo život. Inače, ukoliko timovi budu izjednačeni, prvo se gleda međusobni skor, potom gol-razlika, a onda i broj postignutih golova.

Foto: profimedia

 

 

Selektor Dragan Stojković Piksi je uoči utakmice nagovestio promene u timu.

- Razmišljamo o svim segmentima kada je naša formacija u pitanju, sutra će se sve videti. Postoje dve opcije, a tu su sa jednim ili sa dva napadača, ali je sigurno da će to biti najpametnije što možemo. Imamo ideju, biće i promena, ne znači vam da vam kažem koliko njih. Ne zaboravite, utakmica se igra 90 minuta, treba razmišljati i o tome šta možemo da učinimo da meč odvedemo u smeru koji nam odgovara. Moramo da imamo i neko oružje na klupi, treba biti pametan i povući poteze koji se tiču formacije, ali i onih koji ostaju na klupi - rekao je Stojković.

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija