• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

26.06.2024

12:35

Srbi razbesneli proslavljenog Danca! Ja to nikada ne bih mogao!

profimedia

EURO 2024

Srbi razbesneli proslavljenog Danca! Ja to nikada ne bih mogao!

Podeli vest

Navijači Srbije iza gola Danske zasipali su sinoć sa tribina predmetima kazneni prostor ispred golmana Kaspera Šmajhela, jer im se nije dopalo odugovlačenje slavnog golmana, ali ovaj im nije ostao dužan na kraju meča.

Navijači "orlova" grickali su sinoć nokte, skakali "do neba" i bacali plastične čaše ka terenu besni zbog odluke franucskog sudije da ne dosudi penal, poništi gol nakon akcije Luke Jovića...ma zbog raznih stvari, ali Šmajhelu se nije svideo takav način protesta!

- Nikada ne bih mogao da pomislim da sam bacim nešto na drugu osobu, ali ako oni to žele, onda je to meni u redu. Moglo bi se reći da samo to oduzima pažnju i sopstvenim igračima - rekao je danskim medijima golman Anderlehta.

 

Foto: profimedia

 

 

Sin legendarnog Pitera Šmajhela je pokušavao da ignoriše situaciju, ali je u nekoliko navrata morao da baci čaše koje su mu smetale.

- Uopšte nije bilo namere da provociram, ali neću trčati i skupljati tuđe smeće -  rekao je posle utakmice momak koji je osvojio Premijer lige sa Lesterom.

Srbija je sa dva osvojena boda završila takmičenje na četvrtoj poziciji, dok je Kasper uspeo da sačuva mrežu protiv naše selekcije i ispostavilo se da je taj bod dovoljan Danskoj da sa druge pozicije ode u osminu finala kontinentalne smotre.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija