• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2024

00:00

Šurbatović potvrdio da ide iz FSS! Dao i objašnjenje zašto je naš avion imao hrvatsku zastavu (FOTO/VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

EURO 2024

Šurbatović potvrdio da ide iz FSS! Dao i objašnjenje zašto je naš avion imao hrvatsku zastavu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović dao je prvu izjavu prilikom dolaska iz Nemačke na aerodrom "Nikola Tesla"

Na početku je prokomentarisao avion sa hrvatskom zastavom s kojim je putovala naša delegacija u Nemačku.

- Istine radi, nije hrvatskim avion, nego je angažovana nemačka kompanija Sander, tim menadžer uglavnom čater avione, kada nam nije dostupan Air Srbija. Gleda se najbolje moguće rešenje, u skladu sa našim mogućnostima. Mi nismo to znali, avion je bio nemački, sve je bilo na nemačkom, ali posle se ispostavilo da je on registrovan kao hrvatski - rekao je Šurbatović

Zatim je rekao da napušta Fudbalski savez Srbije posle Evropskog prvenstva.

- Te stvari se dešavaju, što se tiče moje ostavke, ja sam još pre Evropskog prvenstva najavio da napuštam funkciju. Imamo mi o bitnijim stvarima da pričamo, ko će da zameni ove igrače, kako ćemo da se kvalifikujemo na Mundijal, zabrinut sam za naš fudbal - istakao je on.

Šurbatović je dodao da predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Draganu Džajiću nije pozlilo kada je video zastavu na avionu.

- Nikome nije pozlilo, nije niko od nas video hrvatsku zastavu, mi to nismo znali sve pred ulazak predsednika, kada me potpredsednik Nedimović nazvao i rekao za problem. Ja sam poslednji čovek koji bi angažavao hrvatski avion, a stojim i iza mog saradnika - rekao  je generalni sekretar FSS.

Zatim je progovorio i o ugovor koji je FSS produžio selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju pre mesec dana.

- On je insistirao na novom ugovor, a Savez je odlučio da produži saradnju. Ja kao generalni sekretar sam morao to da odobrim - podvukao je Šurbatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija