• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

29.06.2024

14:37

Da li ste očekivali ovo? Evo koga Srbi žele za selektora "orlova"

Starsportphoto

EURO 2024

Da li ste očekivali ovo? Evo koga Srbi žele za selektora "orlova"

Podeli vest

Trener meksičkog kluba Tajgers, Veljko Paunović (46), izglasan je u anketi Informera za prvog favorita za selektora fudbalske reprezentacije naše zemlje.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi nalazi se na izlaznim vratima nakon što su "orlovi" posle katastrofalnog izdanja eliminisani sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Pitanje koje se već danima postavlja i o kojem bruji fudbalska javnost je - ko bi mogao da bude njegov naslednik?

Anketa Informera je pokazala da bi mnogi voleli da na Piksijevom mestu vide Veljka Paunovića, čoveka koji je učio zanat od pokojnog oca, legendarnog Blagoja Paunovića i doneo našoj zemlji mnogo radosti kada je 2015 godine pokorio svet sa svojim pulenima mlađim od 20 godina.

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

 

Takođe, mnogi akutelni reprezentativci koji su u prošlosti sarađivali sa njim digli bi obe ruke da im Veljko bude šef i u A timu.

Paunović ima 46 godina, trenutno je trener meksičkog Tigresa, a osim U18, U19 i U20 reprezentacije Srbije trenirao je i Čikago Fajer, Reding i Guadalaharu.

S obzirom na to da je uhlebljenje našao u Meksiku, za eventualni posao u Fudbalskom savezu Srbije svakako bi se pitao i njegov trenutni klub.

Za njega je glasalo 25,8 odsto ispitanika, dok 20,4 želi na klupi da vidi inostranog trenera. Takođe, veliki broj ljudi bi volelo da na Piksijevom mestu trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića (19,2), ali i Slavišu Jokanovića (18,2).

 

Foto: printscreen

 

 

Jokanović, Paunović, Ivić, Milojević, Nikolić, stranac, neko drugi, ili na kraju krajeva i dalje Piksi? Videćemo u danima pred nama...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(ANKETA) Navijači, da vas čujemo! Ko umesto Piksija?
EURO 2024

(ANKETA) Navijači, da vas čujemo! Ko umesto Piksija?

Fudbalska reprezentacija Srbije predvođena selektorom Draganom Stojkovićem (59) doživela je debakl na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, zbog čega se odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na meču koji smo igrali protiv Danaca (0:0) povelo pitanje oko novog selektora.

28.06.2024

11:12

sledeća vest

Vesti

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...
Politika

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...

Šiptarski ekstremista Glauk Konjufca, jedan od najbližih saradnika "premijera" Aljbina Kurtija i takozvani predsednik "kosovskog parlamenta", poručio je da su "institucije jedinstvene po pitanju tri uslova koje je Kurti postavio u Briselu" - priznanje nezavisnosti "Kosova", izručenje Milana Radoičića Prištini i povlačenje pisma koje je Beograd poslao u Brisel.

01.07.2024

14:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija