• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

30.06.2024

22:40

Ćelava pi*ko! Prostačko ponašanje Engleza, Belingem se hvatao za međunožje (VIDEO)

Reuters

EURO 2024

Ćelava pi*ko! Prostačko ponašanje Engleza, Belingem se hvatao za međunožje (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Engleske posle preokreta srušili su Slovačku sa 2:1 u produžetku i plasirali se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ali je njihova pobeda ostala u senci sramnog ponašanja na terenu.

"Gordi Albion" bio je pred ispadnjem, jer su gubili sa 1:0 sve do 95. minuta, a onda je Džud Belingem majstorijom vratio svoj tim u život, potom je Hari Kejn u produžetku doneo i trijumf. 

Neverovatan preokret izabranika Gereta Sautgejta pao je u drugi plan, jer je u prvi izbilo prostačko ponašanje pojedinih zvezda tima. Naime, u trenutku kada je postigao pogodak Belingem je, iako ga niko nije provocirao, prošao pored klupe Slovačke i sramno pokazivao na polni organ.

 

 

Inače, napadač Real Madrida je posle datog gola, otrčao ka engleskim navijačima i kao odgovor na njihove kritike da ne igra u skladu sa očekivanjima i uglas poručio: "Ko drugi?"

 

 

Skandaloznom ponašanju prve Belingema priključio se saigrač iz reprezentacije Deklan Rajs. On je po završetku utakmice ušao u konflikt sa slovačkom klupom, a potom je sramotno vređao i njihovog selektora Frančeska Kalconu.

"Ćelava pi*ko", prostački je uzvikivao Rajs, a ni strateg Slovaka mu nije ostao dužan na uvrede. 

 

 

Foto: Reuters

 

Umalo je došlo i do fizičkog obračuna između njih dvojice, ali su ostali igrači uspeli da ih smire, pa se sve završilo na verbalnom konfliktu.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija