• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.11.2015

10:41

MENDEŠ SMIRUJE TENZIJE: Ronaldo će ostati u Realu do kraja karijere!

Fudbal

MENDEŠ SMIRUJE TENZIJE: Ronaldo će ostati u Realu do kraja karijere!

Podeli vest

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo neće napustiti klub, jer želi karijeru da završi u Madridu, potvrdio je njegov menadžer Žož Mendeš

 

Sve se više priča o Ronaldovom odlasku iz Reala i "čistke" predsednika Florentina Pereza, a posebno je to bilo izraženo posle poraza od Barselone (4:0) minulog vikenda, kada su mu i navijači okrenuli leđa.

- Veoma je mala verovatnoća da će Ronaldo napustiti Real. Siguran sam da će završiti karijeru u madridskom klubu - rekao je Mendeš za Kanal plus.

U redu za Portugalca već stoje Pari Sen Žermen, ali i bivši klub Mančester Junajted.

- Na radaru nam je nekoliko igrača, među kojima je i Ronaldo. Bićemo strpljivi i potajno se nadati transferu - ističe menadžer Junajteda Luj van Gal.

Ronaldo je ove sezone u svim takmičenjima postigao 13 golova, ali je nezadovoljan rezultatima ekipe i radom trenera Rafaela Beniteza.

Portugalski reprezentativac je u Real došao 2009. godine iz Mančester Junajteda, a prethodno je igrao za Sporting.

Sa madridskim klubom osvojio je sedam trofeja i postao najbolji strelac u istoriji kluba sa 326 golova na 316 utakmica.

BENITEZ OSTAJE U REALU! Perez: Laž je da je Ronaldo postavio ultimatum

(VIDEO) SELFI MOŽE, IZJAVA NE! Ronaldo gurnuo mikrofon i iskulirao novinare


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

"Moj sin je više od 200 dana u paklu": Majka mladića poreklom iz Srbije koga je oteo Hamas se nada čudu
Društvo

"Moj sin je više od 200 dana u paklu": Majka mladića poreklom iz Srbije koga je oteo Hamas se nada čudu

Moj sin je više od 200 dana u paklu. Više od pola godine moj sin je van kuće, nije sa porodicom, ne donosi odluke, ne upravlja svojim životom, ne može da bude ono što jeste. Nijedna reč ne može objasniti osećanje koje praznik bez Alona nosi sa sobom. Naša srca su slomljena. Ovo je tako dug put. Mi smo tu da govorimo za sve otete, da zahtevamo njihov povratak. Nećemo stati dok se ne vrate. Niko od nas kojima je Hamas oteo nekog bliskog ne sme prestati da priča o njima, kaže Idit Ohel, majka Alona Ohela (22) koga su 7. oktobra prošle godine oteli pripadnici Hamasa kada su upali na jug Izraela.

30.04.2024

12:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija