• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

05.06.2016

21:31

"ORLOVI" SLOŽNI: Dobri smo, bićemo još bolji za kvalifikacije!

Fudbal

"ORLOVI" SLOŽNI: Dobri smo, bićemo još bolji za kvalifikacije!

Podeli vest

Reprezentativci Srbije bili su zadovoljni posle remija sa Rusijom (1:1) u prijateljskom meču koji je odigran u Monte Karlu

Strelac pogotka za "orlove" Aleksandar Mitrović kaže da su propustili priliku da trijumfuju.

- Igrali smo protiv čvrstog rivala. Nije loš rezultat. Oni su imali posed mi više šansi, primili smo gol iz greške ali smo smo se vratili i izjednačili. Mogli smo ranije da postignemo gol, prvenstveno ja, ali to je moja greška. Moramo da koristimo šanse - poručio je Mitrović.

inf
 

Napadač Srbije kaže da je sjajna atmosfera u timu i veruje da će ekipa igrati još bolje početkom kvalifikacija za Mundijal.

- Bolje je nego ranije, mada ima još stvari koje moraju da se poboljšaju. Odigrali smo tri utakmice i mislim da smo igrali sve kvalitetnije i kvalitetnije. Nadamo se da ćemo biti još bolji kada krenu kvalifikacije. Ekipa zna šta treba da radi pod Muslinovom komandom - istakao je napadač Srbije.

Dušan Tadić bio je zadovoljan kako je naš tim odigrao drugih 45 minuta utakmice

- Dobar protivnik. Oni su igrali bolje tokom prvog dela, bilo je vrlo taško. Ali drugo poluvreme, posebno drugih pola sata, imali smo više od igre - rekao je Dušan Tadić. 

Starsportphoto

Imao Tadić dvostuku ulogu u timu, da učestvuje u završnici, ali i da se vrati i organizuje napad.

- Teško je i zahtevno, ali pokušavamo da se prilagodimo zahtevima selektora koji nam objašnjava šta želi od nas. Ima dosta stvari na kojima radimo, bolje sada da se desi greška kako bismo je ispravila. Daleko je septembar uradićemo sve da popravimo igru i selektor će ukazati na greške - poručio je Tadić. 

Zoran Tošić veruje da će "orlovi" uspeti da se uigraju do početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

- Teškom je uigrati se  za kratko vreme, u klubu je lakše. Ali, ide nam dobro što se vidi na utakmicima. Verujem da ćemo biti bolji do početkom kvalifikacije - smatra Tošić.

Starsportphoto

Filip Kostić ističe da je najbitnije da Srbija nije izgubila pred kvalifikacije za SP na jesen.

- Ovo je i za nas bila generalna proba pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Selektor je promenio sistem rada i pokazalo se da je odlično. Tri utakmice nismo izgubili. Igramo dobro imamo dobru saradnju treba nam još malo vremena da se uigramo, ali uvek može bolje - smatra Kostić.

Žali srpski reprezentativac što "orlovi" nisu na EP u Francuskoj. Smatra da kvalitetom to zaslužuju.

Žao mi je što ne idemo na EP. Nadam se da ćemo otići u Rusiju. Mnoge reprezentacije koje su na Evropskom šampionatu nisu bolje od nas. Ali, idemo dalje - kaze Kostić.

Starsportphoto

"ORLOVI" IZVUKLI REMI! Srbi nerešenim rezultatom ispratili Ruse na EP - 1:1


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija