• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2016

10:01

ENGLEZI POLUDELI: Francuzi nisu uhapsili NIJEDNOG Rusa zbog divljanja u Marseju!

Fudbal

ENGLEZI POLUDELI: Francuzi nisu uhapsili NIJEDNOG Rusa zbog divljanja u Marseju!

Podeli vest

Englezi su poludeli na Francuze! Listovi sa Ostrva tvrde da NIJEDAN Rus nije uhapšen zbog dvodnevnog divljanja u Marseju, gde su besomučno napadali i tukli Engleze po celom gradu, a na kraju i na stadionu

 

Kako piše "Independent", jedina dvojica Rusa koja su privedena u policiju optužena su za uskakanje u teren na utakmici, kada je Rusija postigla izjednačujući gol i oni su deportovani nazad u svoju zemlju.

Ali, zbog same tuče, nijedan državljanin Rusije nije ni uhapšen, a kamoli zatvoren ili deportovan iz Francuske.

S druge strane, šestorica Engleza su uhapšena, deportovana i određena im je zabrana ulaska u Francusku u naredne dve godine.

Uz to, 35 engleskih navijača je završilo u bolnici sa lakšim ili težim povredama posle sukoba sa Rusima, kojima "pomaže" u Francuskoj i grupa srpskih navijača.

Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije je samo potvrdilo ono što su Rusi već najavili: napadi na engleske i velške navijače će se nastaviti u Lansu i Lilu i preporučili su navijačima sa Ostrva da ne idu na te utakmice ili da makar budu izuzetno oprezni!

(VIDEO) ŠOKANTNO! ZAMENIK PREDSEDNIKA DUME PODRŽAO HULIGANE: Bravo momci, odbranili ste čast zemlje protiv Engleza!

RACIJA U FRANCUSKOJ! Policija krenula u lov na ruske huligane!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SuverenaAnonimka

pre 8 godina

Баш су лепе новости данас... свиђају ми се

DS1989

pre 8 godina

pa vi englezi ste toliko debeli i pijani da moze da vas uvati bilo ko...pa jel vi znate da vecina huligana u Rusiji i Poljskoj ne mislim na one klince i to nego na elitu njihovu tj starije, da oni treniraju box ili MMA? a sta vi trenirate sem kolko cete piva da popijete i da naduvate stomake...da ne bude da sam neka mrsavica ne, ali mogu u stan da se kladim da me nebi cela vasa tribina uhvatila kada bi me jurili...a kamoli Ruse.

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52