• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.08.2017

17:26

(VIDEO) DINAMO SLAVI DAN KADA JE PREGAZIO PARTIZAN! "Modri" će ovako obeležiti 20 godina od 5:0 protiv crno-belih!

Fudbal

(VIDEO) DINAMO SLAVI DAN KADA JE PREGAZIO PARTIZAN! "Modri" će ovako obeležiti 20 godina od 5:0 protiv crno-belih!

Podeli vest

Zagrebački Dinamo žestoko je pecnuo Partizan, pošto namerava da obeleži 20 godina od pobede nad crno-belima sa 5:0 na "Maksimiru"

"Modri" 6. avgusta igraju derbi sa Hajdukom, a ulaz će biti besplatan za sve koji poseduju ulaznicu sa  utakmice sa Partizanom iz 1997. godine.

- Za derbi s Hajdukom pokrenuli smo akciju u kojoj svakog navijača koji poseduje ulaznicu s legendarne utakmice i pobede Dinama nad Partizanom od 5:0 od 30. juna 1997. nagrađujemo besplatnom ulaznicom za tribinu Istok - navodi se na sajtu Dinama 

Podsećanja radi, Partizan je u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona pobedio sa 1:0, dok je u revanšu bilo 5:0 za tadašnju Kroaciju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor

pre 6 godina

Partizan je gazio i Dinamo i Hajduk u ligi SFRJ, a tu tekmu pre 20 godina smo vam prodali. Kupio je licno vas Franjo, jer drugacije niste mogli proci. A i nasi su budale sto su se prodali za novac.

BBRS1389

pre 6 godina

@igir Hahahahaha vecu glupost nisam procito odavno. Ljudi vas spustili na zemlju, a ne samo oni, ist im rezultatom vas je demontiro Rapid Vec Šerif, tikva i naravno Dinamo hahaha Odlican 5 a veceras da potvrdite ocenu OK.

dragan

pre 6 godina

Nisu prodali. Pustili bratski klub da ide dalje.

Steva

pre 6 godina

Pošto ste prodali, za džak mesa i sanduk vina? Obrukali ste nas tada za veke vekova, a ovi će se ovako sladiti još 200 godina. Bravo vi....

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija