• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

24.06.2018

08:15

DŽAKA I ŠAĆIRI ZAVRŠILI MUNDIJAL!? Ako bude pravde, zna se kolika ih kazna čeka!

Fudbal

DŽAKA I ŠAĆIRI ZAVRŠILI MUNDIJAL!? Ako bude pravde, zna se kolika ih kazna čeka!

Podeli vest

Ukoliko se Disciplinska komisija FIFA bude držala svojih propisa, lako bi moglo da se dogodi da su Granit Džaka i Đerdan Šaćiri završili nastup na Svetskom prvenstvu

FIFA je pokrenula postupak protiv dvojice albanskih fudbalera u reprezentaciji Švajcarske, zbog provokativnih političkih poruka na utakmici sa Srbijom.

Kako tvrdi engleski "San", prema propisima FIFA, svaka politička provokacija na utakmicama svetske fudbalske federacije povlači za sobom kaznu od dve utakmice neigranja!


To bi značilo da bi Džaka i Šaćiri propustili poslednji meč u grupi protiv Kostarike, ali i utakmicu osmine finala, ukoliko bi Švajcarska do nje došla.

A, bez njih dvojice u timu, pošto realno jesu možda i najbolji igrači ekipe, Švajcarska bi imala daleko manje šanse da se probije do četvrtfinala Mundijala.

Ukoliko, dakle, FIFA bude pošteno sudila, po svojim propisima, ispašće da su Džaka i Šaćiri iskopali jamu i sebi i Švajcarskoj svojim pokvarenim provokacijama.

ŠAĆIRI I DŽAKA NA UDARU FIFA! Pokrenut postupak protiv Šiptara zbog provokativne proslave golova!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ARiki

pre 5 godina

Pa kad će to da se desi? Ionako švajcarska postaje "SEVERNA ALBANIJA", toliko vole Šiptare, pardon, njihove pare.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija