• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Instagram

09.10.2018

12:24

(FOTO) SRBIJA ĆE ME PONOVO IZDATI! Nemanja Matić napisao poruku koja najavljuje novi HAOS MEĐU "ORLOVIMA"!

Fudbal

(FOTO) SRBIJA ĆE ME PONOVO IZDATI! Nemanja Matić napisao poruku koja najavljuje novi HAOS MEĐU "ORLOVIMA"!

Podeli vest

Ponovo se zakuvava među "orlovima"! Nemanja Matić je na instagramu objavio poruku koja je izazvala mnogo bure, a u kojoj najavljuje da će ga Srbija - ponovo izdati

As Mančester junajteda neće igrati za reprezentaciju Srbije u naredne dve utakmice Lige nacija, protiv Crne Gore i Rumunije, a navodno je razlog povreda.

Niko nije dovodio u pitanje te razloge, ali posle Matićeve poruke na instagramu, otvaraju se nova pitanja oko ionako potpuno poremećene atmosfere u reprezentaciji Srbije.

Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja - napisao je Matić "samom sebi".

Srpski reprezentativac je već jednom bio digao ruke od državnog tima, u periodu kada je selektor bio Siniša Mihajlović, a posle ispadanja sa Svetskog prvenstva minulog leta najavio je da će se možda povući iz tabora "orlova".

Sada je ponovo neka frka u najavi...

Foto: instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija